Een hapje uit de zon

Een hapje uit de zon - Corien van Zweden | Fthsonline.com

...n, familieleden en vrienden van patiënten, maar ook artsen, verpleegkundigen, laboranten en niet in de laatste plaats leerkrachten zouden dit boek moeten lezen om een goed beeld te krijgen van de impact van deze ziekte ... Een hapje uit de zon, Corien van Zweden - Paperback ... ... . Boek: Een hapje uit de zon Geschreven op 22 april 2017. Dit boek van Corien van Zweden verscheen eerder onder de titel 'Kankerklas'. Als bij journalist en schrijfster Corien van Zweden borstkanker wordt geconstateerd, zit haar oudste dochter in de brugklas. Al snel ... Hapje uit de zon vijf gezichten van kanker. Corien van ... Een bizarre situatie, die de getroffen ouders en hun kinderen tot lotgenoten maakt. Direct te downloaden. € 9,99. e-book downloaden. Beschrijvin ... bol.com | Een hapje uit de zon, Corien van Zweden ... ... . Al snel ... Hapje uit de zon vijf gezichten van kanker. Corien van ... Een bizarre situatie, die de getroffen ouders en hun kinderen tot lotgenoten maakt. Direct te downloaden. € 9,99. e-book downloaden. Beschrijving Hapje uit de zon ... Een hapje uit de zon biedt houvast en herkenning aan iedereen die met kanker te maken krijgt. Persoonlijke verhalen en professionele meningen zijn samengevoegd tot een gelaagd verslag van de impact van deze ziekte. 'Het was een fijn lichaam....

INFORMATIE

AUTEUR
Corien van Zweden
DIMENSIE
3,97 MB
BESTANDSNAAM
Een hapje uit de zon.pdf

OMSCHRIJVING

Vijf gezichten van kankerAls bij journalist en schrijfster Corien van Zweden borstkanker wordt geconstateerd, ontdekt ze dat in de brugklas van haar oudste dochter vijfouders kanker hebben. Een bizarre situatie, die de getroffen ouders en hun kinderen tot lotgenoten maakt. Wat richt kanker in al die gezinnen aan? Hoe gaat iedereen met de ziekte om? Wat verandert er in hun leven? En hoe houd je je staande terwijl het leven op zijn kop staat? Een hapje uit de zon biedt houvast en herkenning aan iedereen die met kanker te maken krijgt. Persoonlijke verhalen en professionele meningen zijn samengevoegd tot een gelaagd verslag van de impact van deze ziekte.

Wil je het boek lezen?Een hapje uit de zon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Corien van Zweden. Lezen Een hapje uit de zon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN