IK LEEF MIJN VORIGE LEVEN

IK LEEF MIJN VORIGE LEVEN - Kahmann | Fthsonline.com

...is met kleine tuin ook een groen paradijsje wisten te maken ... André Hazes jr. - Ik leef mijn eigen leven Songtekst ... . Maar toen de buren verhuisden kwam ik in mijn eigen ... Ik leef mijn eigen leven Lyrics: Ik sluit m'n ogen en denk na en alles gaat dan door me heen, dan zie ik heel m'n leven... / Ik heb veel genoten, maar ook heel veel gehuild, maar dat zal me echt ... Je eeuwige ziel heeft nog andere levens geleid, die je huidige carrière, je gezondheid, relaties, je familie en je levenslessen beïnvloeden. Doreen Virtue en Brian L. Weiss hebben samen deze orakelk ... IK LEEF MAAR VOOR DE HELFT - vorig leven ... - Vorige levens ... . Doreen Virtue en Brian L. Weiss hebben samen deze orakelkaarten gecreëerd om op een gemakkelijke, veilige en vriendelijke manier boodschappen uit en over je vorige leven te onthullen. Ik verliet mijn lichaam en sloeg alles van bovenaf gade." Herinneringen "Ik kon alles zien en horen, maar voelde niet wat ze met mijn lichaam deden," voegt ze toe. "Ik kan het me nog heel goed herinneren." Tegelijkertijd zag ze wat er gebeurde in de ruimte waar haar moeder zat....

INFORMATIE

AUTEUR
Kahmann
DIMENSIE
3,85 MB
BESTANDSNAAM
IK LEEF MIJN VORIGE LEVEN.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek handelt hoofdzakelijk over de vorige levens van een aantal cliënten uit de praktijk van psychisch kenesioloog Ben Kahmann. De bedoeling van de auteurs is om aan de hand van praktijkvoorbeelden duidelijk te maken hoe vorige levens kunnen doorwerken in je huidige leven; niet alleen geestelijk, maar soms ook lichamelijk. Bijvoorbeeld: wat is de reden van je faalangst, claustrofobie, hoogtevrees, verlegenheid, driftbuien, hevige angst voor spinnen, vraatzucht, seksuele spanningen, slaapproblemen en dergelijke.

Wil je het boek lezen?IK LEEF MIJN VORIGE LEVEN in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kahmann. Lezen IK LEEF MIJN VORIGE LEVEN Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN