Legende van Esper 2 - De Manenwolf

Legende van Esper 2 - De Manenwolf - Joke de Meyer | Fthsonline.com

...aar tweede deel van de Legende van Esper De Manenwolf het vervolg op De Zilvervos verschenen in mei 2018 ... Legende van Esper 2 - De Manenwolf - mijnleestip.nl - voor ... ... . Een jeugdroom die werkelijkheid wordt voor deze jonge auteur uit Boom waar ze ook haar eigen uitgeverij De Belezenis heeft opgestart. Geschreven bij Legende van Esper 2 - De Manenwolf. AUTEUR: Joke De Meyer, 26 jaar is hiermee toe aan haar tweede deel van de Legende van Esper De Manenwolf het vervolg op De Zilvervos verschenen in mei 2018. Een jeugdroom die werkelijkheid wordt voor deze jonge auteur uit Boom waar ze ook haar eigen uitgeveri ... Legende van Esper | HLN ... . Een jeugdroom die werkelijkheid wordt voor deze jonge auteur uit Boom waar ze ook haar eigen uitgeverij De Belezenis heeft opgestart. Vorig jaar verscheen De Zilvervos geschreven en gepubliceerd door Joke De Meyer op de markt. Een jaar later verscheen het langverwachte tweede deel in de 'Legende van Esper': De Manenwolf. Het vorige boek eindigde met een serieuze p...

INFORMATIE

AUTEUR
Joke de Meyer
DIMENSIE
9,60 MB
BESTANDSNAAM
Legende van Esper 2 - De Manenwolf.pdf

OMSCHRIJVING

VEDER HEEFT ZIJN QUEESTE naar het zwaard Caritas tot een goed einde gebracht. Samen met Leyna en heel wat andere bondgenoten reist hij naar de koningsstad Manenburcht. Daar zal hij zijn rechtmatige plaats op de troon innemen en de eer van zijn vader herstellen. De reis verloopt voorspoedig en de vrienden geloven dat een nieuw en gunstig tijdperk zal aanbreken. Maar niets is minder waar.In het zuiden woedt de Vrees, een eeuwenoud kwaad dat een bedreiging vormt voor al wat leeft. Bovendien schaart een machtige vijand zich aan de zijde van Graaf Alryn. Net zoals Veders oom ishij vastbesloten om Esper te gronde te richten. Er wacht Veder een zware beproeving. Is de jonge koning sterk genoeg om de dreiging het hoofd te bieden en zijn koninkrijk te redden?

Wil je het boek lezen?Legende van Esper 2 - De Manenwolf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joke de Meyer. Lezen Legende van Esper 2 - De Manenwolf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN