Wat nu?

Wat nu? - Jaap Schuurmans | Fthsonline.com

...eeft de overledene een testament gemaakt, dan staat daarin wie de erfgenamen zijn en wat ze erven ... Aegon: Wat nu? | Belegger.nl ... . En is jouw vraag 'Wat nu?' Een besluit nemen over je zwangerschap kan moeilijk zijn. Je kunt te maken krijgen met gevoelens van paniek, boosheid en verdriet. Maar ook met opluchting en blijdschap. Je gaat nadenken over wat je nu moet doen. In een korte periode ga je beslissen wat je wilt met je zwangerschap. Auto total loss verklaard. Een auto kan op 2 manieren total loss worden verklaard: Economisch t ... Watt Nu - Energiecoöperatie Gooise Meren ... . Auto total loss verklaard. Een auto kan op 2 manieren total loss worden verklaard: Economisch total loss Een auto is in principe economisch total loss als de reparatiekosten hoger zijn dan 2/3e van de dagwaarde van de auto vóór de schade. Bent u ziek en werkt u daardoor niet of gedeeltelijk? Dan heeft dat gevolgen voor uw inkomsten en re-integratie. Lees hier welke regels er gelden. Isdn stopt, wat nu? 2 jaar geleden 10 december 2017. 2 reacties; 949 keer bekeken Ikke1006 Nieuwkomer; 0 reacties Ik lees dat Kon stopt met Usdn en verder gaat met VoIP. Nu vraag ik mij af hoe dat moet. Wij hebben alleen een telefoonlijn. Geen kabel of glasvezel beschikbaar. ......

INFORMATIE

AUTEUR
Jaap Schuurmans
DIMENSIE
12,20 MB
BESTANDSNAAM
Wat nu?.pdf

OMSCHRIJVING

Wat nu? 1e druk is een boek van Jaap Schuurmans uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036807616 'We kunnen niets meer voor u doen.' Je zal het in de spreekkamer maar te horen krijgen. Gelukkig klopt het niet. Artsen en andere zorgverleners kunnen nog een heleboel doen, ook als beter worden er niet meer in zit. En zeker kunnen pati nt en naasten dat. Dit boek gaat over zorg en zelfzorg in de laatste levensfase. Wat mag je van zorgprofessionals verwachten? Wat kun je als pati nt zelf en kunnen je familie en vrienden doen om de finale van het leven zo goed mogelijk te maken? Dit boek gaat over weerbaar zijn en weerbaar maken. In het 'levenseindedebat' lijkt autonomie een schraal begrip geworden: ja kunnen zeggen tegen de gifkraan. Volgens de auteurs van 'Wat nu?' veronderstelt echte autonomie in de eerste plaats goed ge nformeerd zijn. Wie goed ge nformeerd is kan pas keuzes maken. 'Eindelijk een samenhangend boek dat mensen met een ongeneeslijke ziekte en hun naasten wegwijs maakt in de palliatieve zorg. Op nuchtere wijze gaan de auteurs in op de meest voorkomende klachten en problemen, de mogelijkheden van zelfzorg en de professionele zorg die verwacht mag worden. Het lofwaardige doel is mensen te helpen zo lang mogelijk regie over hun leven te houden.' Kris Vissers, hoogleraar pijn en palliatieve geneeskunde, UMC St Radboud.

Wil je het boek lezen?Wat nu? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaap Schuurmans. Lezen Wat nu? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN