De herfst van de patriarch

De herfst van de patriarch - Gabriel Garcia Marquez | Fthsonline.com

...onder van de dictator-patriarch een karikatuur te maken, schetst Gabriel García Márquez in slechts enkele lange, barokke zinnen een onvergetelijke fi guur, zoals ... De herfst van de patriarch van Márquez, Gabriel Garcia ... ... ... Analyse van de belgische (reclame)media boek - Ina Cool .epub. Angerenstein SB - Introductie en toezicht houden in de sport en recreatie Profielboek boek .epub Rob Hartog. ANWB Handboek / Zeiltrimmen ebook - Eelco Piena .pdf. Ars Aequi Jurisprudentie - Privaatrecht 1957/2013 ebook - .pdf. Een zeer vermoeiend boek. Sommige zinnen duren 4 bladzijden, de ik-persoon in 1 zin wisselt steeds. Je moet dus constant opletten wie er nu weer aan het woord ... De herfst van de patriarch - Gabriel García Márquez ... ... .pdf. Een zeer vermoeiend boek. Sommige zinnen duren 4 bladzijden, de ik-persoon in 1 zin wisselt steeds. Je moet dus constant opletten wie er nu weer aan het woord is. Op zich is het verhaal wel mooi maar de manier waarop het geschreven is kon ik niet waarderen. Het is het eerste boek van Marquez (mijn... De herfst van de patriarch, Gabriel García Márquez - ISBN nr 9029007540 - Meulenhoff, 1976, eerste druk - Paperback - pagina's 248 - Nederlands, Roman De herfst van de patriarch : roman. Gabriel García Márquez (auteur), Mariolein Sabarte Belacortu (vertaler) Genre: Romans. Inhoud; Details; Schets van de nadagen van een dictator van wie niemand gelooft dat hij dood is, hoewel dat overduidelijk wel het geval is. Onderwerp Dictatuur ; Latijns-Amerika. Titel De herfst ... Bestel De herfst van de patriarch van Gabriel Garcia Marquez. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Voordelen van bookspotdé online boekwinkelboeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huiswordt vip en bespaar tot 20% korting op boekenscherpe aanbiedingenuitstekende. ... De herfst van de patriarch - Gabriel García. 6 6 x gezien 0 0 x bewaard sinds 18 apr. '19, 02:42. De herfst van de patriarch vertelt het verhaal van een stokoude dictator die langzaam sterft in eenzaamheid. Hij is ervan overtuigd dat hij de geschiedenis eigenhandig heeft veranderd, maar is eigenlijk niet meer dan een marionet. Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: de herfst van de patriarch roman (-) waar filter verwijderen waar Categorie Gabriel García Márquez - De herfst van de patriarch (Ex.2) (Meulenhoff - Amsterdam) ISBN 9029007540 9e druk 1990 248 pp paperback (in goede staat!, lichte leessporen op de rug, pp licht verkleurd) Staat van het boek: 7.5 De herfst van de patriarch vertelt het verhaal van een stokoude dictator die langzaam sterft in eenzaamheid. De herfst van de patriarch Mochten ze een euro krijgen voor elke keer dat de befaamde boektitel van hun schrijvende familielid wordt geparafraseerd, hadden de erven García Márquez inmiddels een ......

INFORMATIE

AUTEUR
Gabriel Garcia Marquez
DIMENSIE
3,79 MB
BESTANDSNAAM
De herfst van de patriarch.pdf

OMSCHRIJVING

De herfst van de patriarch vertelt het verhaal van een stokoude dictator die langzaam sterft in eenzaamheid. Hij is ervan overtuigd dat hij de geschiedenis eigenhandig heeft veranderd, maar is eigenlijk niet meer dan een marionet. Zonder van de dictator-patriarch een karikatuur te maken, schetst Gabriel García Márquez in slechts enkele lange, barokke zinnen een onvergetelijke fi guur, zoals er zovele voorkomen in de geschiedenis van Latijns-Amerika.

Wil je het boek lezen?De herfst van de patriarch in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gabriel Garcia Marquez. Lezen De herfst van de patriarch Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN