Handboek Tuinverzorging

Handboek Tuinverzorging - Hans van Biemen | Fthsonline.com

...schillende boeken waaronder 'Natuurlijk snoeien', 'Handboek tuinverzorging' en 'Beplantingsplannen' ... Handboek voor de watervriendelijke tuin - Tuinbranche ... ... . Hans heeft vele jaren onderwijs ontwikkeld en gewerkt in het mbo als docent tuin en landschap. Tuinverzorging.eu voor al uw tuinonderhoud in het Gooi en omstreken. Voor aanleg van tuinen en het plaatsen van schuttingen en bestrating. Dagtarief € 35 p/uur = tuinonderhoud van 8 uur voor € 280 Bestraten: vanaf €22,50 per vierkante meter Kunstgras leggen: € 15 per vierkante meter In de cao Hoveniers vind je afspraken over loon, toeslagen, werktijden, overwerk, vakantie en pensioen. Handboek Tuinverzorging. Auteur: Hans van Biemen. Nederlands 158 pagina's. Groenboekerij. februar ... Vind goed wonen in Boeken op Marktplaats ... . Handboek Tuinverzorging. Auteur: Hans van Biemen. Nederlands 158 pagina's. Groenboekerij. februari 2005. Samenvatting. Elk type tuin heeft zijn eigen speciale onderhoud nodig. Laat u niets wijs maken: onderhoudsvrije tuinen bestaan niet! Maar de hoeveelheid tijd en energie die u erin moet steken, kan wel sterk verschillen. verschillende boeken waaronder 'Natuurlijk snoeien', 'Handboek tuinverzorging' en 'Beplantingsplannen'. Hans heeft vele jaren onderwijs ontwikkeld en gewerkt in het mbo als docent tuin en landschap. Voorkennis nodig: Nee Werkvorm: training Scholingsveld: praktijkleer / vakkennis Voorbereiding noodzakelijk: Nee Aanbod mogelijk gemaakt WIT AANLEG, ONDERHOUD VAN TUINEN- ARCHITECTUUR: 1: Titel: TUINIEREN MET WIM OUDSHOORN: Auteur: Wim Oudshoorn: Uitgever: Groenboek. KOSMOS Z&K, Utrecht/Antwerpen Tuinverzorging. Wie een tuin bezit, die weet hoeveel plezier een tuin oplevert, maar ook hoeveel werk, zorg en oplettendheid ervoor nodig is om de tuin te verzorgen. Onder tuinverzorging vallen alle werkzaamheden, die met de tuin te maken hebben. Tuinverzorging kan dus zowel op het werken met planten slaan, als het werken met bouwmaterialen. Tuinverzorging. Goed gereedschap is het halve werk. Daarom heeft Tuinmachineconcurrent.nl alleen de beste merken beschikbaar in de webshop! Alles voor het aanleggen en onderhouden van de tuin. Maar ook speciaal gereedschap voor de veeleisende consument, Hovenier en Bosbouwer....

INFORMATIE

AUTEUR
Hans van Biemen
DIMENSIE
11,21 MB
BESTANDSNAAM
Handboek Tuinverzorging.pdf

OMSCHRIJVING

Elk type tuin heeft zijn eigen speciale onderhoud nodig. Laat u niets wijs maken: onderhoudsvrije tuinen bestaan niet! Maar de hoeveelheid tijd en energie die u erin moet steken, kan wel sterk verschillen. Dat wordt voor het grootste deel al bij de aanleg bepaald door de keuze van materialen en planten. Een gazon bijvoorbeeld vraagt meer verzorging dan een terras. Veel tuinkarweitjes komen periodiek terug, zoals gras maaien, snoeien, wieden en dergelijke. Daar moet u wel tijd voor hebben. Achterstallig onderhoud wordt niet snel goedgemaakt. Dat geeft veel extra werk. Maar uiteindelijk wordt u altijd beloond voor de tijd en energie die u in het onderhoud van de tuin hebt gestoken. De auteurs van dit boek maken u uitgebreid en vakkundig wegwijs in de veelzijdige wereld van de tuinverzorging. Tuinverzorging is meer dan onderhoud alleen. Dat is echt zorgen voor de tuin met verstand én hart. Met dit boek kunt u dat. Het leert u alles over het verzorgen van uw bloemen en planten, het onderhoud van verhardingen en schuttingen en alles wat daartussenin ligt. Kortom, een compleet handboek waar u in de tuin mee uit de voeten kunt.

Wil je het boek lezen?Handboek Tuinverzorging in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans van Biemen. Lezen Handboek Tuinverzorging Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN