Mijn Zuster Frida

Mijn Zuster Frida - B. Mujica | Fthsonline.com

..... Maar mijn oude leuze ,,zeg niet nee als je nog wel ja kunt Zuster Frida zal rusten bij haar medezusters op de stadsbegraafplaats "De Barakke" in Waregem (perk 37) ... frida kahlo | Met mijn neus in een boek ... . Voor een stil moment bij Zuster Frida bent u welkom in het Uitvaartcentrum Vanhoutteghem, Marcel Windelsstraat 19 in Waregem: maandag, dinsdag en woensdag van 15.00 uur tot 18.00 uur. Dankbaar om haar leven melden u: In "Mijn zuster de negerin" heeft hij die eigen stijl gevonden. Een haast sobere en tot de kern gereduceerde beschrijving van hetgeen dat wordt waargenomen en het ervarene. Ondanks, of wellicht dankzij, deze eenvoudige en bekno ... bol.com | Frida, B. Mujica | 9789054667049 | Boeken ... . Een haast sobere en tot de kern gereduceerde beschrijving van hetgeen dat wordt waargenomen en het ervarene. Ondanks, of wellicht dankzij, deze eenvoudige en beknopte stijl is Debrot in staat om zijn novelle veel diepgang te geven....

INFORMATIE

AUTEUR
B. Mujica
DIMENSIE
3,67 MB
BESTANDSNAAM
Mijn Zuster Frida.pdf

OMSCHRIJVING

De roman MIJN ZUSTER FRIDA is geschreven vanuit het perspectief van haar jongere zus Christina. Deze jongere zus stond altijd in de schaduw van Frida, maar was ook lange tijd de geliefde van Frida's man Diego Rivera. De rivaliteit tussen deze twee vrouwen of wat Bárbara Mujica noemt het oneindige vermogen van de mens zelfs de naaste geliefden te schaden, loopt als een rode draad door haar roman.

Wil je het boek lezen?Mijn Zuster Frida in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Mujica. Lezen Mijn Zuster Frida Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN