Moordjaar 1 - Moordjaar

Moordjaar 1 - Moordjaar - Maureen Johnson | Fthsonline.com

...dia. Taal Nederlands Vers. datum 22/05/2012 NSTC 9789026190797 ... bol.com | Schaduw en het moordjaar, Doekle Terpstra ... ... . Moordjaar - Moordjaar van Maureen Johnson (boek, paperback, ISBN 9789026190797). De dag waarop Rory in Londen arriveert, zal ze niet snel vergeten: het is het begin van haar leven op een Engelse... Moordjaar (2012) Blind date (2012) www.wikipedia.org. Leeservaring; Wauw! Wat een leuk boek. Om een boek te kiezen om te lezen lees ik altijd de achterkant, en bij dit boek had ik meteen zoiets van: dit is hem! Het boek was ook met 2 dagen uit. Moordjaar leest snel door, zit vol spanning en momenten die ... Moordjaar - Chicklit.nl ... . Moordjaar leest snel door, zit vol spanning en momenten die je aan het lezen laten. Moordjaar. De dag waarop Rory in Londen arriveert, zal ze niet snel vergeten: het is het begin van haar leven op een Engelse kostschool, maar ook het begin van een serie gruwelijke moorden. Moorden die sterk lijken op de onopgeloste gruweldaden van Jack the Ripper, meer dan een eeuw geleden. De politie tast in het duister, maar Rory heeft de man gezien. Titels als 13 enveloppen, 1 rugzak en Let it snow zijn typische meidenboeken vol liefde, avontuur en humor. Redelijk verrast was ik dan wel toen ik eenmaal begon in Moordjaar. Maar gelukkig wel in positieve zin! Na de omschrijving op de achterkant van het boek gelezen te hebben, ... Moordjaar is een super spannende jeugdthriller...

INFORMATIE

AUTEUR
Maureen Johnson
DIMENSIE
5,67 MB
BESTANDSNAAM
Moordjaar 1 - Moordjaar.pdf

OMSCHRIJVING

De dag waarop Rory in Londen arriveert, zal ze niet snel vergeten: het is het begin van haar leven op een Engelse kostschool, maar ook het begin van een serie gruwelijke moorden. Moorden die sterk lijken op de onopgeloste gruweldaden van Jack the Ripper, meer dan een eeuw geleden. De politie tast in het duister, maar Rory heeft de man gezien. Vreemd, want haar vriendin met wie ze samen was, heeft de mysterieuze man niet waargenomen. Hoe kan het dat alleen Rory hem gezien heeft? En belangrijker, wat gaat hij doen nu hij weet dat zij hem herkend heeft?

Wil je het boek lezen?Moordjaar 1 - Moordjaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maureen Johnson. Lezen Moordjaar 1 - Moordjaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN