Wu wei eet een ei

Wu wei eet een ei - Lucas Hirsch | Fthsonline.com

... - 88 pagina's. Details 'Wie ben ik als ik uit emoties van anderen besta,' is de vraag die Lucas Hirsch zich stelt in zijn vijfde bundel ... 15 feiten over eieren - Karenz. ... . Wu wei eet een ei door Lucas Hirsch, EAN 9789029540391. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om JavaScript aan te zetten. Meer informatie... Wu wei eet een ei Uitgeverij: De Arbeiderspers ISBN: 9789029540391 'Wie ben ik als ik uit emoties van anderen besta,' is de vraag die Lucas Hirsch zich stelt in zijn vijfde bundel. Bestel Wu wei eet een ei van Lucas Hirsch als Paperback voor 17.85€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Wu wei is een grondstell ... Wu wei eet een ei | Lucas Hirsch | 9789029540391 ... ... . Bestel Wu wei eet een ei van Lucas Hirsch als Paperback voor 17.85€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Wu wei is een grondstelling in het taoïsme dat een begrip inhoudt van weten wanneer wel te handelen (i.a.w. actief op te treden) en wanneer niet te handelen. De letterlijke betekenis van wu wei luidt: "niet doen". Het paradoxale begrip wei wu wei, "doen niet doen" of "handelen door niet te handelen", kan men interpreteren door het "niet handelen tegen de aard der dingen in" of "het handelen ... Wu wei eet een ei; Wu wei eet een ei Lucas Hirsch. Nederlands | Paperback € 18,99 + 37 punten . Op bestelling, levertermijn 4 à 5 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. Omschrijving Wu Wei is een plek om weer in balans te komen, een oase om te ontspannen en te genieten, maar ook om nieuwe dingen te ontdekken en - waarom niet - te werken. Of je nu alleen bent, als koppel, in familieverband, met vrienden of met collega's van je bedrijf. Wu Wei betekent de kunst van het niet doen, leven op het ritme van de dingen. Voor het schrijven van Wu wei eet een ei verbleef Lucas een aantal maanden in New York, Twello en India. In 2016 ontwikkelde hij met Studio Louter de literaire game app Puzzling Poetry die op de Buchmesse werd gepresenteerd. In 2018 volgde de kinderversie: Puzzling Poetry Schatkist. Wu wei eet een ei - Lucas Hirsch - Paperback. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 13. Een kip legt ongeveer 250 tot 325 eieren per jaar. Een ei wordt binnen 24 tot 26 uur gevormd. De grootste kant komt het eerste naar buiten. Hoe ouder de hen, hoe groter de eieren zijn die ze legt. 14. Eieren blijven langer goed in de ijskast. In een d...

INFORMATIE

AUTEUR
Lucas Hirsch
DIMENSIE
5,44 MB
BESTANDSNAAM
Wu wei eet een ei.pdf

OMSCHRIJVING

"Wie ben ik als ik uit emoties van anderen besta,' is de vraag die Lucas Hirsch zich stelt in zijn vijfde bundel. In de jaren dat deze bundel tot stand kwam heeft de dichter zich aan een zelfonderzoek onderworpen waarin hij tracht te achterhalen wie of wat het "ik' is dat zijn leven leidt en hoe het zich tot zichzelf verhoudt. Een bijkomende vraag is hoe een dichter zich staande houdt in een gepolariseerde, individualistische, digitale maatschappij waarin mens en poëzie het lijken af te leggen. Zijn verkenningen brengen hem bij het taoïstische gedachtegoed wu wei: door af te zien van handelen ontstaat er bewustzijn en ruimte.

Wil je het boek lezen?Wu wei eet een ei in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lucas Hirsch. Lezen Wu wei eet een ei Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN