De tao van stress

De tao van stress - Robert G. Santee | Fthsonline.com

... fundament van het tao systeem. Door oefeningen en meditaties leer je je lichaam beter te voelen en het te ervaren als je thuis ... De tao van stress - eBook - Walmart.com - Walmart.com ... . Je ontwikkelt de gevoeligheid om te zien waar en hoe emoties/patronen en gebeurtenissen je raken. Je leert die omzetten in levenskracht, terug in de stroom van leven. De levenslessen van de Tao van Poeh. Eigenlijk moet je het boek absoluut zelf lezen, maar we verklappen graag wat wijsheden. Zo is het belangrijkste idee dat je je eigen innerlijke aard moet leren kennen om te weten waar je thuishoort en waar je niet ... De tao van stress, Robert G. Santee - Ebook ... ... . Zo is het belangrijkste idee dat je je eigen innerlijke aard moet leren kennen om te weten waar je thuishoort en waar je niet thuishoort. Bestel De tao van stress eBook Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies De tao van stress Robert G. Santee. Paperback € 18.95. Het wonder van de vrouwelijke seksualiteit Maitreyi D. Piontek. Paperback € 7.90. Boeken tips. Bekijk de boeken tips voor meer inspiratie. Leuk voor jezelf of als cadeau, hier vind je alle boeken tips. De biografie van Memphis Depay. Door overprikkeling en overbelasting functioneren functies van het lichaam niet goed meer. Je kunt je duizelig of verward voelen, als een van de ongezonde symptomen van te veel stress gedurende een langere periode. Lichamelijke symptomen van stress. Je kunt naast de mentale symptomen van stress of lichamelijke (fysieke) stress-symptomen ervaren....

INFORMATIE

AUTEUR
Robert G. Santee
DIMENSIE
5,1 MB
BESTANDSNAAM
De tao van stress.pdf

OMSCHRIJVING

Verminder je stressStress is en blijft een groot issue voor veel mensen in onze tijd. De tao van stress geeft suggesties om stress te verminderen, te voorkomen en uiteindelijk op te lossen. In praktische stappen wordt de lezer door het boek geleid: vereenvoudig je leven, ga vermoeidheid tegen, kalmeer de drukke geest. Stress wordt hierbij zowel vanuit de fysieke als de mentale kant benaderd.Praktische tipsDe tao van stress is een toegankelijk en compleet boek over stressreductie. Met dagelijkse tips over voeding en beweging (Qigong) en oefeningen voor aandacht, rust en bewustzijn.Robert G. Santee is professor in de psychologie en daarbij gespecialiseerd in Westerse behandelwijzen, oosterse filosofieën en stressmanagement. Hij is daarnaast leraar in de bewegingsleren Tai Chi en Qigong.

Wil je het boek lezen?De tao van stress in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert G. Santee. Lezen De tao van stress Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN