De zaak

De zaak - Rolf ÖSterberg | Fthsonline.com

...een fiscale bijtelling van 22% van de cataloguswaarde van de auto ... DeZaak ... . Of in het geval van een volelektrische auto 4%. Hier staat tegenover dat je een auto van de zaak kunt rekenen tot de bedrijfsmiddelen. De Zaak Design en Advies te Tilburg, voor al uw design meubelen: Gispen stoelen, Muller rolwagens, Jieldé lampen, Spectrum paperback, Thonet S43, Verzelloni banken, salontafels, eettafels, kapstokken en meer Per 1 januari 2020 is de fiscale regeling voor de 'fiets van de zaak' veranderd. Het wordt voor werkgevers makkelijker om hun werknemers te late ... DeZaak ... . Het wordt voor werkgevers makkelijker om hun werknemers te laten profiteren van een fiets van de zaak. Ondernemers (bijvoorbeeld kleine ondernemers en zzp'ers) kunnen ook zelf gebruik maken van de regeling. Reserveren bij Restaurant De Zaak. TAFEL RESERVEREN . Contact. GRUTSTRAAT 16 7001 BX DOETINCHEM. 0314-361022. Openingstijden. MAANDAG: GESLOTEN DINSDAG T/M ZONDAG VANAF 17:00 UUR. DE KEUKEN SLUIT OM 21:30 UUR. Locatie De Zaak Fortuin is een compact en efficiënt bureau, dat graag de nadruk legt op een creatieve aanpak. Daarin verliezen we onszelf niet in gekunstelde ontwerpen, maar zoeken samen met je naar de attractieve vorm voor uw boodschap. Zorg van de Zaak is een netwerk van bedrijven die zich richten op o.a. arbodienstverlening, verslavingszorg, schuldhulpverlening, re-integratie en psychologische hulp. Met 23 jaar ervaring is De Zaak een absolute expert in de bedrijfsvoering en dat maakt ons de perfecte zakenpartner. Bedrijfsvoering is waar het om draait. Het is misschien niet wat bedrijven onderscheidend maakt, maar het is wel medebepalend voor het succes van je onderneming en zeker voor het mogelijke falen ervan. Eetcafé De Zaak is een 'no-nonsens' zaak, in een huiselijke sfeer, met een uitgebreide menukaart en een heerlijk borreluur. Ons eetcafé is ook af te huren voor feesten en partijen; Check de button VERHUUR. Wil je De Zaak op je feest? Dan kun je terecht bij Wim ten Hove. Wim kwam op ons pad na een avontuur bij Holland's Got Talent. (Ja, echt waar. Je kunt dit vinden op youtube). Wij konden de vele belletjes en mailtjes niet meer aan, dus nu doet Wim die voor ons. Wim is flexibel en vriendelijk, en een heuse oude rot in het vak. Fiets van de zaak. Een fiets van de zaak is op verschillende manieren mogelijk. Zo is er per 2020 een regeling waarbij je voor nog geen tientje pe...

INFORMATIE

AUTEUR
Rolf ÖSterberg
DIMENSIE
3,9 MB
BESTANDSNAAM
De zaak.pdf

OMSCHRIJVING

Een Russische professor koopt in Jeruzalem een koker waar een aantal papyrusrollen en een filmrolletje in zitten. Als hij verdwijnt, doet een voormalig Mossadanalist er alles aan om zijn vriend te vinden.Een Nederlandse studente vindt op het plein voor de Klaagmuur een filmrolletje, stopt het in haar tas en neemt het mee naar Nederland. Terug van haar huwelijksreis, zorgt dat filmrolletje ervoor dat haar leven en dat van haar partner in een nachtmerrie verandert.In Amsterdam wordt een gemartelde en vermoorde vrouw gevonden. De politie wil niets liever dan de moordenaar vinden. Maar al snel blijkt dat deze zaak ongewoner is dan ook maar iemand kan vermoeden...''De Zaak'' neemt de lezer mee van Israël naar Nederland, Rusland en de Balkan. Het Vaticaan doet er werkelijk alles aan om de papyrusrollen, de foto's en de negatieven in handen te krijgen.* * *Rolf Österberg (pseudoniem) bracht een aantal jaren door bij het Korps Commandotroepen. Hij raakte geïnteresseerd in het werk van de Verenigde Naties en verbleef voor die organisatie een aantal jaren in Afrika. Momenteel is hij fulltime schrijver.In 2014 verscheen van zijn hand het tweeluik ''De Al-Qaedaconnectie'' en in 2015 ''Het Oslo-virus''.

Wil je het boek lezen?De zaak in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rolf ÖSterberg. Lezen De zaak Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN