Schaduwzus

Schaduwzus - Bert Kaag | Fthsonline.com

...nden raakt op dertienjarige leeftijd in coma nadat iemand haar van de fiets duwt ... Boek: Schaduwzus - Geschreven door Bert Kaag ... . Holger gaat op zoek naar de dader en raakt daarbij verstrikt in feiten, illusies en waanbeelden. Kortom, 'Schaduwzus' boeit, beklijft en intrigeert. Wanneer een verhaal dan ook nog zó fraai is verwoord, is het een ware aanrader! Over de auteur. Bert Kaag (1955) is in het dagelijks leven docent Nederlands en geschiedenis aan een middelbare school in Schagen én journalist. Schaduwzus direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boek ... Schaduwzuster door Simone van der Vlugt | Scholieren.com ... . Schaduwzus direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Schaduwzus is een boek over de maakbaarheid van het geheugen én de grenzeloze verbondenheid van de hoofdpersoon met een lang overleden zus. De dochter van Holger vander Zanden raakt op dertienjarige leeftijd in coma nadat iemand haar van de fiets Schaduwzus is een boek over de maakbaarheid van het geheugen én de grenzeloze verbondenheid van de hoofdpersoon met een lang overleden zus. De dochter van Holger vander Zanden raakt op dertienjarige leeftijd in coma nadat iemand haar van de fiets duwt. Holger gaat op zoek naar de dader en raakt daarbij verstrikt in feiten, illusies en waanbeelden. Schaduwzus van Bert Kaag (boek, paperback, ISBN 9789463384001). Schaduwzus is een boek over de maakbaarheid van het geheugen én de grenzeloze verbondenheid van de... Schaduwzus | ISBN 9789463384834 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Schaduwzus is een boek over de maakbaarheid van het geheugen én de grenzeloze verbondenheid van de hoofdpersoon met een lang overleden zus. De dochter van Holger vander Zanden raakt op dertienjarige leeftijd in coma nadat iemand haar van de fiets duwt. Holger gaat op zoek naar de dader en raakt daarbij verstrikt in feiten, illusies en waanbeelden. Die raken sterk aan zijn eigen verleden ... Schaduwzus is een boek over de maakbaarheid van het geheugen én de grenzeloze verbondenheid van de hoofdpersoon met een lang overleden zus. De dochter van Holger vander Zanden raakt op dertienjarige leeftijd in coma nadat iemand haar van de fiets duwt. Holger gaat op zoek naar de dader en raakt daarbij verstrikt in feiten, illusies en waanbeelden. Bestel nu online bij Stumpel.nl. Geen verzendkosten en snelle bezorging! Schaduwzus, ISBN 9789463384001, € 18.43. Schaduwzus is een boek over de maakbaarheid van het geheugen én de grenzeloze verbondenheid van de hoofdpersoon met Schaduwzus | ISBN 9789463384001 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Schaduwzus is een boek over de maakbaarheid van het geheugen én de grenzeloze verbondenheid van de hoofdpersoon met een lang overleden zus. De ...

INFORMATIE

AUTEUR
Bert Kaag
DIMENSIE
11,20 MB
BESTANDSNAAM
Schaduwzus.pdf

OMSCHRIJVING

Schaduwzus is een boek over de maakbaarheid van het geheugen én de grenzeloze verbondenheid van de hoofdpersoon met een lang overleden zus. De dochter van Holger vander Zanden raakt op dertienjarige leeftijd in coma nadat iemand haar van de fiets duwt. Holger gaat op zoek naar de dader en raakt daarbij verstrikt in feiten, illusies en waanbeelden. Die raken sterk aan zijn eigen verleden waarin zijn zus verdronk en het onheil zijn leven binnensloop. Recensente Hanneke Tinor-Centi (hanneketinorcenti.nl) schreef over de roman: 'Schaduwzus is een boeiende en spannende psychologische roman waar Kaag opnieuw blijk geeft over een fraaie, literaire schrijfstijl te beschikken. Schaduwzus boeit, beklijft en intrigeert. Een echte aanrader!'Over zijn eerste roman Zwijgen schreef Jacqueline Wouda(NBD Biblion): 'Het boek is doorspekt met prachtige zinnen. Aan talent ontbreekt het hem niet.'Bert Kaag uit Blokker (Wervershoof, 1955) is de auteur van vele toneelstukken en theaterproducties. Sinds een aantal jaren richt hij zich met succes op het schrijven van romans.

Wil je het boek lezen?Schaduwzus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert Kaag. Lezen Schaduwzus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN