Uitzicht op de Bosporus

Uitzicht op de Bosporus - Ronald Ohlsen | Fthsonline.com

...Bosporus! - Bekijk 177 reizigersbeoordelingen, 189 onthullende foto's en goede aanbiedingen voor Istanbul, Turkije, op Tripadvisor ... Goede hotel met perfect uitzicht op Bosporus ... ... . Breng een onvergetelijk avondje varen door over de Bosporus. Geniet van spectaculair uitzicht op Istanboel in de nachts en de bezienswaardigheden langs de waterweg, een heerlijke 3-gangen diner, gratis lokale drankjes, en een gevarieerd programma van traditionele entertainment aan boord. Onvergetelijke herinneringen in Istanboel - € 260 gemiddelde prijs/nacht - Beyoğlu - Beschikbare voorzieningen: Internet, Air ... Uitzicht op de Bosporus | Reisgids-kopen.nl ... . Onvergetelijke herinneringen in Istanboel - € 260 gemiddelde prijs/nacht - Beyoğlu - Beschikbare voorzieningen: Internet, Airconditioning, Bubbelbad, Tv, Satelliet of kabel, Wasmachine & droger, Kindvriendelijk, Roken niet toegestaan, Verwarming Slaapkamers: 3 slaapruimte voor 8 Minimum verblijfsduur vanaf 3 nacht(en) Online te boeken - Boek vakantiehuis 4741396 met HomeAway. 2 slaapkamers, met bosphours en uitzicht op de Galata-toren - € 39 gemiddelde prijs/nacht - Beyoğlu - Beschikbare voorzieningen: Internet, Roken niet toegestaan, Verwarming Slaapkamers: 2 slaapruimte voor 4 Minimum verblijfsduur vanaf 4 nacht(en) Online te boeken - Boek vakantiehuis 1429771 met HomeAway....

INFORMATIE

AUTEUR
Ronald Ohlsen
DIMENSIE
4,90 MB
BESTANDSNAAM
Uitzicht op de Bosporus.pdf

OMSCHRIJVING

Istanbul spreekt wereldwijd tot de verbeelding. De verhalen over de oude stad aan de Bosporus zijn talrijk en uiteenlopend. Ze gaan over het Oosten en het Westen, over illustere keizers en sultans, over magistrale kunstwerken en fenomenale architectuur, over voorspoed, rijkdom en verval, en over dromen die in alle tijden worden gekoesterd. Ronald Ohlsen verblijft sinds 2000 jaarlijks een aantal weken in de Turkse metropool. In Uitzicht op de Bosporus doet hij verslag van zijn omzwervingen door de stad. Hij hoort schoten in Poyrazköy, ziet Atatürk in de wolken, bezoekt architectonische meesterwerken van de Ottomaanse Michelangelo, ontdekt vergeten dichtregels op de gevel van de voormalige Pammakaristoskerk en kijkt naar dansende derwisjen in een verlaten Hagia Sophia.

Wil je het boek lezen?Uitzicht op de Bosporus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ronald Ohlsen. Lezen Uitzicht op de Bosporus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN