Wie is de antichrist?

Wie is de antichrist? - Mark Hitchcock | Fthsonline.com

...ldleider die in een zeer verre toekomst ooit zou opstaan ... Wie is de Antichrist? - AMEN ... . Wie is de antichrist? Wat weten we zeker over de antichrist? De nieuwsgierigheid naar de antichrist neemt steeds meer toe. Terwijl steeds meer mensen voelen dat we in de eindtijd leven, stellen ze vragen over de antichrist. De enige Bijbelschrijver die het over de antichrist heeft, is de apostel Johannes. In zijn eerste brief schreef hij over de antichrist: 'Jonge kinderen, het is het laatste uur, en zoals gij gehoord hebt dat de antichrist komt, zo zijn er ook nu vele antichristen opgestaan; uit welk feit wij te weten komen dat het laatste uur is aangebroken. Wie de antichrist zal zijn weten we niet. Het zal een ... Wat zegt de Bijbel over de antichrist? - ChristenZijn ... . Wie de antichrist zal zijn weten we niet. Het zal een charismatisch leider zijn die in korte tijd het hart van vele mensen zal stelen. Hij zal intelligent zijn en enorme leiderscapaciteiten bezitten. Waarschijnlijk zal hij een Joodse achtergrond hebben, ... De antichrist is niet slechts één afzonderlijke persoon of organisatie, want de Bijbel zegt dat er 'vele antichristen' zijn (1 Johannes 2:18).De term 'antichrist' is afgeleid van het Griekse woord dat 'tegen (of in plaats van) Christus' betekent en verwijst naar iedereen die De openbaring van de antichrist. Dit alles maakt voor de antichrist de weg vrij om te verschijnen en om af te komen van elke vorm van religie. Hij zal God helemaal weg doen. Hij zal tekenen en wonderen doen om aan de wereld te bewijzen dat de mensheid zelfvoorzienend is. (Openbaringen 13:13-14) De mensheid is klaar om zo'n persoon te omarmen. Vraag: "Wie is de Antichrist?" Antwoord: Er is veel speculatie over de identiteit van de Antichrist. Enkele populaire kandidaten zijn Vladimir Poetin, Mahmoud Ahmadinejad, en Paus Benedictus XVI. In de Verenigde Staten zijn ex-presidenten Bill Clinton en George W. Bush, en de huidige president Barack ...

INFORMATIE

AUTEUR
Mark Hitchcock
DIMENSIE
7,52 MB
BESTANDSNAAM
Wie is de antichrist?.pdf

OMSCHRIJVING

Wie is de antichrist? Wat weten we zeker over de antichrist? De nieuwsgierigheid naar de antichrist neemt steeds meer toe. Terwijl steeds meer mensen voelen dat we in de eindtijd leven, stellen ze vragen over de antichrist. Wie is hij? Wat zal hij ondernemen? En wanneer zal hij ten tonele komen? Andere vragen die men stelt zijn: * Is het mogelijk om de antichrist te identificeren voordat hij aan de macht komt? * Wat zijn de tekenen dat zijn komst nabij is? * Wat is de betekenis van het getal 666? * Zal de Here God de antichrist vrij spel geven? * Is de antichrist al onder ons? Dit vraag- en antwoorden boek van de hand van profetiekenner Mark Hitchcock behandelt alle Bijbelteksten die over de antichrist gaan. U zult zien wat we met zekerheid over de antichrist kunnen zeggen en hoe hij nu al uw leven beïnvloedt. Mark Hitchcock is verbonden aan het Dallas Theological Seminary en dient als eerste voorganger in de Faith Bible Church in Edmond (Oklahoma).

Wil je het boek lezen?Wie is de antichrist? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Hitchcock. Lezen Wie is de antichrist? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN