Zielensprong

Zielensprong - Guido Bindels | Fthsonline.com

...s die nooit verveelt. Wat eerst op wanhoop lijkt, verandert tenslotte in hoop ... Zielensprong van Guido Bindels | Boek en recensies | Hebban.nl ... .' (Paraview) Walter is wielrenner en zijn droom om de Tour de France te winnen lijkt eindelijk werkelijkheid te worden. 'Zielensprong is één lange, bijzondere ontdekkingsreis die nooit verveelt. Wat eerst op wanhoop lijkt, verandert tenslotte in hoop.' (Paraview) Specificaties. ISBN-nummer: 9789089546050 ; Verschijningsdatum: 14/02/2014 ; Aantal bladzijden: 295 ; Uitgeverij: Elikser B.V ... Vergelijken - Zielensprong (Guido Bindels) (2014) ISBN: 9789089546050 ... Zielensprong | Guido Bindels - Doorbraak winkel ... .V ... Vergelijken - Zielensprong (Guido Bindels) (2014) ISBN: 9789089546050 - Walter is wielrenner en zijn droom om de Tour de France te winnen lijkt eindelijk werkelijkheid te worden. Tijdens de afmattende Tour denkt hij na over zijn leven. Sinds zijn… Zielensprong. Guido Bindels Contact auteur. Koop dit boek! paperback/ gebrocheerd: € 18,95 ISBN: 978-90-8954-605-0, 299 blz., februari 2014 Formaat: 21,0 (h) x 14,5 (b) x 2,9 (d) cm. Gewicht: 459 gram. Uitgever: ... Zielensprong - Guido Bindels (2003) mijn stem. geen stemmen. Nederlands Psychologisch . 249 pagina's Eerste druk: Gopher, Groningen (Nederland) Walter is wielrenner en zijn droom de Tour de France te winnen, lijkt eindelijk werkelijkheid te worden. Tijdens de afmattende Tour denkt hij na over zijn ... Walter is wielrenner en zijn droom om de Tour de France te winnen lijkt eindelijk werkelijkheid te worden. Tijdens de afmattende Tour denkt hij na over zijn leven. Sinds zijn ontmoeting met de mystieke en spirituele masseuse Alexandra is niets meer hetzelfde. Hij voelt zijn bloed kolken en als een vloed van herkenning door zijn lichaam stromen. Walter raakt meer en meer verdwaald in oude ... Walter is wielrenner en zijn droom om de Tour de France te winnen lijkt eindelijk werkelijkheid te worden. Tijdens de afmattende Tour denkt hij na over zijn leven. Sinds zijn ontmoeting met de mystieke en spirituele masseuse Alexandra is niets meer hetzelfde. Hij voelt zijn bloed kolken en als een vloed van herkenning door zijn lichaam stromen. Walter raakt meer en meer verdwaald in oude ... Zielensprong Guido Bindels • Boek • paperback. Samenvatting . Walter is wielrenner en zijn droom om de Tour de France te winnen lijkt eindelijk werkelijkheid te worden. Tijdens de afmattende Tour denkt hij na over zijn leven. Zielensprong. Walter is wielrenner en zijn droom de Tour de France te w...

INFORMATIE

AUTEUR
Guido Bindels
DIMENSIE
12,96 MB
BESTANDSNAAM
Zielensprong.pdf

OMSCHRIJVING

Walter is wielrenner en zijn droom om de Tour de France te winnen lijkt eindelijk werkelijkheid te worden. Tijdens de afmattende Tour denkt hij na over zijn leven. Sinds zijn ontmoeting met de mystieke en spirituele masseuse Alexandra is niets meer hetzelfde. Hij voelt zijn bloed kolken en als een vloed van herkenning door zijn lichaam stromen. Walter raakt meer en meer verdwaald in oude dromen over andere levens.Een spiritueel verhaal over liefde waarvoor hard gewerkt en gevochten moet worden. Een verhaal over warmte en genegenheid, angst en twijfel, trots en gevoel, zwart en wit, energieblokkades. Maar vooral een verhaal over loslaten en groeien.Guido Bindels reisde ruim een kwart eeuw de wereld rond. Van Colombia tot Korea, van Australië tot Amerika, van Japan tot Canada. Hij maakte kennis met de meest uiteenlopende culturen en gewoonten. Door rovers achterna gezeten in het Andesgebergte, naar de sterren gereikt op Lake Louise en de diepgang gevoeld in Aziatische tempels: een cocktail aan ervaringen, waarbij Bindels ondervond dat er vele waarheden zijn. En dat groeien pijn doet en loslaten het moeilijkste van alles is. Waar je ook leeft op deze wereld, waar je ook geboren bent. Het bracht hem tot het schrijven van zijn eerste en nog steeds meest dierbare boek Zielensprong dat nu in een gewijzigde druk is verschenen. 'Een bijzonder, liefdevol en gevoelig boek dat je moet lezen. Het is verslavend!' (Magazine Vriendin)'Gevoelige verhalen over liefde, angst, loslaten en groeien. Bindels combineert de delen knap tot één geheel, dat leest als het verslag van een Koninginnerit.' (SI)'Een reëel beeld van hoe tweelingzielen elkaar voortstuwen en elkaar voortdurend tot geestelijke groei aanzetten. Na vele eeuwen en lange, vaak barre avonturen wacht de pot met goud. Van harte aanbevolen! (Skyletters)'Een 'down to earth'-roman vol magie.' (Paravisie)'Zielensprong is één lange, bijzondere ontdekkingsreis die nooit verveelt. Wat eerst op wanhoop lijkt, verandert tenslotte in hoop.' (Paraview)

Wil je het boek lezen?Zielensprong in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guido Bindels. Lezen Zielensprong Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN