Burengeruchten

Burengeruchten - Arjaan van Nimwegen | Fthsonline.com

...e van nature al star denkt. Vanaf het begin van dit boek is er een sfeer van beklemmende dreiging die de lezer niet van zich af kan schudden tot ver na de laatste bladzijde ... Burengeruchten - Arjaan van Nimwegen - 9789028442641 ... ... . Thomas, een ontslagen leraar Frans, leeft met zijn oudere zus Liliane in de donkere, verwaarloosde villa van hun overleden moeder en hun vader, die met de noorderzon is vertrokken. Het is eind jaren zestig en rond het huis, gelegen op een groene heuvel, vieren hippies de komst van de nieuwe tijd. Met hen heeft Thomas even weinig op als met zijn buren, Adèle en haar zoon Helmut. Zo is hij ... Een broer, een zus, een donker huis en geheimen onder de grond Thomas, e ... Burengeruchten eBook door Arjaan van Nimwegen ... ... . Met hen heeft Thomas even weinig op als met zijn buren, Adèle en haar zoon Helmut. Zo is hij ... Een broer, een zus, een donker huis en geheimen onder de grond Thomas, een ontslagen leraar Frans, leeft met zijn oudere zus Liliane in de donkere, verwaarloosde villa van hun overleden moeder en hun vader, die met de noorderzon is vertrokken. Het is eind Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Nimwegen, Arjaan van - Burengeruchten Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Productinformatie Burengeruchten. Thomas, een ontslagen leraar Frans, leeft met zijn oudere zus Liliane in de donkere, verwaarloosde villa van hun overleden moeder en hun vader, die met de noorderzon is vertrokken. Het is eind jaren zestig en rond het huis, gelegen op een groene heuvel, vieren hippies de komst van de nieuwe tijd. Lezers van Burengeruchten, de laatste roman van Arjaan van Nimwegen (De Wereldbibliotheek, oktober 2017) zullen mogelijk geïntrigeerd zijn door de flarden briljante Franse poëzie die de vertelling larderen, en de kans bestaat dat doorknede poëzielezers de teksten vaag bekend voorkomen.Klopt. De dichtregels worden in het boek weliswaar toegeschreven aan de wereldvreemde hoofdpersoon, wiens ... Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 13 feb 2016 om 19:44. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen.Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Bestel Burengeruchten van Nimwegen, Arjaan van als Ebook voor 10.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Burengeruchten | ISBN 9789028442641 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Arjaan van Nimwegen
DIMENSIE
7,42 MB
BESTANDSNAAM
Burengeruchten.pdf

OMSCHRIJVING

Thomas, een ontslagen leraar Frans, leeft met zijn oudere zus Liliane in de donkere, verwaarloosde villa van hun overleden moeder en hun vader, die met de noorderzon is vertrokken. Het is eind jaren zestig en rond het huis, gelegen op een groene heuvel, vieren hippies de komst van de nieuwe tijd. Met hen heeft Thomas even weinig op als met zijn buren, Adèle en haar zoon Helmut. Zo is hij nog steeds jaloers op Helmut, op wie Liliane verliefd was. Want Liliane is van hem. En hij haat Adèle vanwege een gebeurtenis in de Tweede Wereldoorlog, toen er gekozen moest worden tussen voor en tegen de Duitse bezetters.De gevolgen van een en ander liggen veilig verborgen onder het gras van de heuvel. Totdat grondwerkers van de gemeente komen om de sloop van de villa voor te bereiden. Thomas zet alles op het spel om dat te voorkomen. Het geheim onder de grond mag evenmin aan het licht komen als het geheim tussen Thomas en Liliane.

Wil je het boek lezen?Burengeruchten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arjaan van Nimwegen. Lezen Burengeruchten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN