De soigneur

De soigneur - Geert van Diepen | Fthsonline.com

...en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon ... Scheltema | De soigneur, Geert van Diepen ; Kees de Jong ... . Zo weet u welke behandelingen De Soigneur voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak. Bestel De soigneur van Geert van Diepen;;Kees de Jong. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd In het kielzog van de koers in De soigneur, de unieke wielermemoires van Geert van Diepen, doet voor het eerst een soigneur van wereldformaat een boekje open over het leven achter de koers. In zijn dertigjarige loopbaan bij het profpeloton begeleidde Geert van Diepen onder andere Leontien va ... Vind de soigneur op Marktplaats - juni 2020 ... . In zijn dertigjarige loopbaan bij het profpeloton begeleidde Geert van Diepen onder andere Leontien van Moorsel, Erik Breukink, Alberto Contador, Andy Schleck, Fabian Cancellara, Tyler Hamilton en Dylan ... In het kielzog van de koers in De soigneur, de unieke wielermemoires van Geert van Diepen, doet voor het eerst een soigneur van wereldformaat een boekje open over het leven achter de koers. In zijn dertigjarige loopbaan bij het profpeloton begeleidde Geert van Diepen onder andere Leontien van Moorsel, Erik Breukink, Alberto Contador, Andy Schleck, Fabian Cancellara, Tyler Hamilton en Dylan ... Soigneur is een platform met liefde voor racefietsen. Een combinatie van magazine, website, social media. Het platform biedt een gevarieerde selectie van achter In het kielzog van de koers in De soigneur, de unieke wielermemoires van Geert van Diepen, doet voor het eerst een soigneur van wereldformaat een boekje open over het leven achter de koers. In zijn dertigjarige loopbaan bij het profpeloton begeleidde Geert van Diepen onder andere Leontien van Moorsel, Erik Breukink, Alberto Contador, Andy Schleck, De soigneur schrijft hij samen met wielerjunkie en journalist Kees de Jong, die eerder het wielerboek Alleen maar een fiets publiceerde. Ze delen hun onverwoestbare liefde voor de koers. In het kielzog van de koers in De soigneur, de unieke wielermemoires van Geert van Diepen, doet voor het eerst een soigneur van wereldformaat een boekje open over het leven achter de koers. De soigneur (e-boek) door Geert van Diepen; Kees de Jong, EAN 9789026348112. Geert van Diepen met Kees de Jong De soigneur In het kielzog van de koers In De soigneur, de unieke wielermemoires van Geert van Diepen, doet voor het eerst een soigneur van wereldformaat een boekje open over het leven achter de koers. Bistro Le Soigneur Rue de Beusdael 57a 4851 Sippenaeken België. Tel:+31 6 55340958...

INFORMATIE

AUTEUR
Geert van Diepen
DIMENSIE
10,62 MB
BESTANDSNAAM
De soigneur.pdf

OMSCHRIJVING

In het kielzog van de koers in De soigneur, de unieke wielermemoires van Geert van Diepen, doet voor het eerst een soigneur van wereldformaat een boekje open over het leven achter de koers.In zijn dertigjarige loopbaan bij het profpeloton begeleidde Geert van Diepen onder andere Leontien van Moorsel, Erik Breukink, Alberto Contador, Andy Schleck, Fabian Cancellara, Tyler Hamilton en Dylan Groenewegen. Soigneurs spelen een onmisbare rol in het wielrennen en zijn de onzichtbare spin in het web van elke wielerploeg: ze regelen de voedselbevoorrading, staan langs de kant met proviand, masseren de stramme benen na de finish en zorgen voor voldoende slaapplekken in de hotels. Om hun renners van dienst te kunnen zijn in het heetst van de strijd moeten ze beschikken over stalen zenuwen, een luisterend oor en verzegelde lippen – want, ja, als soigneur zie en hoor je soms dingen die het daglicht moeilijk kunnen verdragen.

Wil je het boek lezen?De soigneur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geert van Diepen. Lezen De soigneur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN