Mees Kees op de kast (luisterboek)

Mees Kees op de kast (luisterboek) - Mirjam Oldenhave | Fthsonline.com

...nt dat hij het meester-zijn nog moet leren ... Mees Kees: een pittig klasje - luisterboek [recensie] ... . De juf is met zwangerschapsverlof en nu is er Mees Kees. Tobias is dol op hem. Bijna net zo dol als hij op zijn vaders was. Maar zijn vader is overleden... Leeftijd: 6+ Spreker(s): Frank Groothof De juf is met zwangerschapsverlof en nu is er Mees Kees. Tobias is dol op hem. Bijna net zo dol als hij op zijn vaders was. Maar zijn vader is overleden... Leeftijd: 6+ Spreker(s): Frank Groothof Hij is geweldig, invalmeester Kees. Mees Kees is stagiair, dat betekent dat ... Mees Kees - Op de kast - Mirjam Oldenhave - (ISBN ... ... . Mees Kees is stagiair, dat betekent dat hij het meester-zijn nog moet leren. Maar daar willen de kinderen hem best bij helpen. Het is bijvoorbeeld veel handiger om de sommen even over te schrijven als één iemand ze al gemaakt heeft. En Tobias legt hem uit dat hij af en toe een kind na moet laten blijven. Mees Kees - Mees Kees - Op de kast (Digitaal luisterboek). Hij is geweldig, invalmeester Kees. Mees Kees is stagiair, dat betekent dat hij het... Luister naar 'Mees Kees - Op de kast' door Mirjam Oldenhave, verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Verteld door Frank Groothof....

INFORMATIE

AUTEUR
Mirjam Oldenhave
DIMENSIE
8,39 MB
BESTANDSNAAM
Mees Kees op de kast (luisterboek).pdf

OMSCHRIJVING

Hij is geweldig, invalmeester Kees. Mees Kees is stagiair, dat betekent dat hij het meester-zijn nog moet leren. Maar daar willen de kinderen hem best bij helpen. Het is bijvoorbeeld veel handiger om de sommen even over te schrijven als één iemand ze al gemaakt heeft. En Tobias legt hem uit dat hij af en toe een kind na moet laten blijven. Tobias wil zelf wel als eerste. Dan wil hij ook best een klusje doen voor mees Kees, hem helpen met een spelletje op de computer, bijvoorbeeld...Als mees Kees verliefd wordt, heeft hij daar ook hulp bij nodig. Gelukkig maar dat er zo veel experts in de klas zitten!

Wil je het boek lezen?Mees Kees op de kast (luisterboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mirjam Oldenhave. Lezen Mees Kees op de kast (luisterboek) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN