Bloedhonden

Bloedhonden - Karine Giébel | Fthsonline.com

...ig. Goed regelmatig borstelen is eigenlijk het enige ... Bloedhond fokkers | Honden Page ... . Bloedhonden zijn zeer zacht, liefdevol en hebben een heel lief karakter. Toch kan hij erg verlegen en terughoudend zijn dus een goede socialisatie in de puppy tijd is absoluut noodzakelijk. Bij kleine niet honden huisdieren is voorzichtigheid geboden, maar met andere honden kan de Bloedhond over het algemeen zeer goed opschieten. Bloedhonden of Sint Hubertushonden hebben een zachtaardig, vriendelijk, stabiel en aanhankelijk karakter. Op jonge leeftijd kunnen ze behoorlijk onstuimig z ... Vind bloedhond op Marktplaats - juni 2020 ... . Op jonge leeftijd kunnen ze behoorlijk onstuimig zijn, maar eenmaal volwassen worden ze rustiger. Ze staan wereldwijd bekend om hun zeer goede reukvermogen en spoorvastheid. Vroeger werden de Bloedhonden al gebruikt om mensen die in nood waren op te sporen. Inmiddels mogen de honden dit nog wel eens doen, maar ze worden vaker ingezet als drijfhond en zweethond, maar ook als gezelschapshond. Uiterlijke kenmerken Lichaamsbouw. Het lichaam van de Bloedhond is sterk opgebouwd. Bloedhonden. Jan is begin jaren '70 voor het eerst in contact gekomen met hounds, als lid van de jachtvereniging Soestdijk, die met een meute foxhounds slipjachten organiseerde. Vanaf die tijd heeft Jan altijd Bloedhonden willen hebben, maar studie en huisvesting maakten dat lange tijd onmogelijk. Bloedhonden vergieten seizoensgebonden, in de lente en herfst. Een hulpmiddel dat een scheermesje wordt genoemd, kan in die tijd van pas komen om overtollig haar te verwijderen. Bloedhonden hebben meestal niet vaak een bad nodig als ze regelmatig worden geborsteld. Ze hebben een kenmerkende geur waar de meeste mensen van houden of niet van houden. Bloedhonden (Pap...

INFORMATIE

AUTEUR
Karine Giébel
DIMENSIE
7,20 MB
BESTANDSNAAM
Bloedhonden.pdf

OMSCHRIJVING

Op een mooie herfstdag is Diane getuige van een gruwelijke gebeurtenis in het Nationaal Park de Cevennen in Zuid-Frankrijk. Vier jagers tuigen een jongen af en gooien het lijk in een diepe kloof. Als de mannen merken dat Diane hen heeft gezien, zetten ze de achtervolging in. Tegelijkertijd krijgt de dakloze Rémy een baan aangeboden. Een rijke man vraagt hem of hij tuinman wil worden op zijn kasteel. Als Rémy de dag daarna wakker wordt, merkt hij dat hij is opgesloten in een kamer van het kasteel. En hij deelt dat lot met drie andere mannen, die illegaal in Frankrijk zijn. Dan breekt de hel los. Vijf mensen blijken te zijn ingezet als prooi. Een meedogenloze jacht volgt. Wie zal er overleven?

Wil je het boek lezen?Bloedhonden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karine Giébel. Lezen Bloedhonden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN