Dromendochter

Dromendochter - Laini Taylor | Fthsonline.com

... Paperback Prijs: 17,99 Cijfer: 9/10 Link naar de pagina op Goodreads ... Dromendochter | Boeken, Fantasyboeken, Kunstgeschiedenis ... . Karou is een bijzonder meisje. Ze studeert kunstgeschiedenis in Praag, tekent wonderbaarlijke wezens in haar schetsblokken, is soms vaak mysterieus verdwenen en heeft blauw haar. Dromendochter Laini Taylor. Leesboeken, Fantasie en Fantasy, 16 en 17 jaar. Al eeuwenlang woedt er een verbeten strijd tussen de Chimaeren en de Serafijnen. Het is al lang niet meer duidelijk wie het recht aan zijn kant heeft ... Dromendochter - Chicklit ... . Het is al lang niet meer duidelijk wie het recht aan zijn kant heeft of wie er de minste wreedheden op zijn geweten heeft. Buy Dromendochter 01 by Taylor, Laini (ISBN: 9789022564172) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Tags: Dromendochter . 0. Fantasy / Paranormaal / Romantiek / Young Adult. 27 juni 2014. Laini Taylor - Dromendochter. De Daughter of Smoke & Bone serie wordt ongelooflijk gehyped op Goodreads. Het boek stond al een tijdje hoog op mijn to-read lijstje, maar het kwam er steeds maar niet van. Get this from a library! Dromendochter. [Laini Taylor; Gert van Santen] -- Karou (17) is opgevoed door een chimaera die wensen vervult in ruil voor tanden. Ze gaat op zoek naar haar identiteit en komt terecht in de eeuwenoude, bloederige strijd tussen engelen en chimaeren. ... Wie al fan was van haar eerdere reeks, Dromendochter, zal zeker opnieuw betoverd worden. Zonderling is het eerste deel van twee, en je begint best pas met lezen als je beide boeken in handen hebt! Lees een stukje. Wat de naam van de verdwenen stad betreft, die was ook verdwenen. Titel: Dromendochter (Daughter of Smoke & Bone #1) Auteur: Laini Taylor Genre: Fantasy, Young Adult Uitgeverij: Boekerij Bladzijdes: 365 Bindwijze: Paperback Prijs: 17,99 Cijfer: 9/10 Link naar de pagina op Goodreads Karou is een bijzonder meisje. 4-sep-2015 - bol.com | Dromendochter (ebook) EPUB met digitaal watermerk, Laini Taylor | 9789460235627... De dromendochter 19:31 Read (Words) 1 Comment Edit Over de hele wereld verschijnen zwart geschroeide handafdrukken op deurposten De tandenvoorraad van de duivel slinkt gevaarlijk hard En in Praag wordt een jonge vrouw meegesleurd in een wrede oorlog. Karou studeert kunstgeschiedenis en vult haar schetsboeken met monsters die al dan niet ......

INFORMATIE

AUTEUR
Laini Taylor
DIMENSIE
6,92 MB
BESTANDSNAAM
Dromendochter.pdf

OMSCHRIJVING

Karou studeert kunstgeschiedenis en vult haar schetsboeken met monsters die al dan niet bestaan. Ze verdwijnt regelmatig voor mysterieuze 'klusjes' en spreekt een heleboel talen, waaronder een aantal niet-menselijke. En haar helderblauwe haar is níét afkomstig uit een flesje. 'Wie ben ik?' dat is de vraag die Karou dag en nacht achtervolgt. En ze staat op het punt erachter te komen.

Wil je het boek lezen?Dromendochter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laini Taylor. Lezen Dromendochter Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN