U zeg ik dank

U zeg ik dank - Sven Vannecke | Fthsonline.com

...rden om te bidden. Gebeden kunnen generaties lang inspirerend zijn ... BOEK - U zeg ik dank ... . Tegelijk vinden mensen nieuwe woorden om het mysterie uit te spreken. In dit boek verzamelt Sven Vannecke oude en nieuwe gebeden in een toegankelijke taal. U zeg ik dank (Paperback). Iedere tijd opnieuw zoeken mensen woorden om te bidden. Gebeden kunnen generaties lang inspirerend zijn. Tegelijk vinden... Het boek U zeg ik dank, geschreven door , koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Bestel U zeg ... dankjewel, dankuwel / dank je wel, dank u wel ... ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Bestel U zeg ik dank van . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Ik lag in warme bermen en in gladde bochten Ik hief het glas, het viel in duizend scherven Ik wist de grijze hemel Toch weer blauw te verven Ben blijven pogen Al verbranden al mijn schepen Ik heb gebaald, gefaald En heb hem vaak geknepen Er was applaus en ik werd heftig uitgefloten Maar als ik ga dan zeg ik Dank U Ik heb genoten Dan zeg ik dank Telkens als het Angelus ten hemel stijgt Een rozenkrans vol toon en licht Zeg ik dank zeg ik dank Telkens als de zon de bloem ontluiken doet Haar spelend kust Telkens als een moeder teer haar kindje voed In stil geluk Dan besef ik pas dat s'mense...

INFORMATIE

AUTEUR
Sven Vannecke
DIMENSIE
12,12 MB
BESTANDSNAAM
U zeg ik dank.pdf

OMSCHRIJVING

Iedere tijd opnieuw zoeken mensen woorden om te bidden. Gebeden kunnen generaties lang inspirerend zijn. Tegelijk vinden mensen nieuwe woorden om het mysterie uit te spreken. In dit boek verzamelt Sven Vannecke oude en nieuwe gebeden in een toegankelijke taal. Bijbelse gebeden, gebeden uit de liturgie, gebeden uit de christelijke traditie en persoonlijke gebeden bieden de lezer een waaier aan teksten om in verschillende omstandigheden tot stilte te komen en te bidden.

Wil je het boek lezen?U zeg ik dank in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sven Vannecke. Lezen U zeg ik dank Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN