Een wervelkind

Een wervelkind - Giel Vaessen | Fthsonline.com

...aessen Uitgeverij Maklu . Beoordelingen. Er zijn nog geen beoordelingen ... Wervelwind - Wikipedia ... . Wees de eerste om "Een wervelkind" te beoordelen Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * Een wervelkind praktisch handboek voor ouders van kinderen met ADHD, een pittig temperament of tegendraads gedrag Giel Vaessen. Nederlands | Boek € 14,30 + 28 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 2 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis ... Een wervelwind is omh ... home | Wervelkind ... . Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis ... Een wervelwind is omhoog wervelende vochtige lucht die kan ontstaan in een onweersbui. De roterende lucht kan snelheden bereiken van een paar honderd kilometer per uur en zichtbaar worden als een trechtervormige uitstulping onder een wolk. Door het voortbewegen van de wolk met slurf en al kan een schadespoor ontstaan van soms kilometers lengte. Zo'n wervelkind hebben we ook bij ons thuis lopen ... Boeken van Giel Vaessen lezen? Boeken van Giel Vaessen koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Ik ben zo'n lastige moeder die ook tijdens de Corona blijft duwen op onze rechten. Ik hoorde dat het Zeepreventorium al weken de maatregelen van de kinderpediatrie volgen: testen en als die negatief is mogen ze terug naar hun vertrouwde leefgroep. Waar we aanvankelijk steeds de booschap kregen dat Marie enkel terug kon mits 14 dagen quarentaine in eigen kamer. \\\'Wervelkind\\\' is een meerwaarde voor de maatschappij. Trauma\\\'s van lezers hoeven niet dezelfde te zijn als die van Hanna Bofaert: eerder het gevoel van \\\'ik ben niet alleen\\\' neemt een zeer belangrijke plaats in. (H)erkenning van feiten, gevoelens en de weerslag op het volwassen leven. Wervelkind verzorgt scholing op maat voor professionals in onderwijs- en zorginstellingen. Maar ook vrijwilligersorganisaties kunnen baat hebben bij een training van Wervelkind. Het aanbod van Wervelkind wordt afgeleid van de dagelijkse onderwijspraktijk van Alterius en past in de brede scholingsbehoefte in het kader van Passend Onderwijs en de Transitie Jeugdzorg. Een wervelkind ADHD | ISBN 9789044114454 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Wervelkind 1e druk is een boek van Hanna Bofaert uitgegeven bij Uitgeverij Tobi Vroegh. ISBN 9789078761419 'Wervelkind' is het debuut van Hanna Bofaert (1960). Het is een beklemmend verslag van haar leven. Een wervelwind is omhoog wervelende vochtige lucht die kan ontstaan in een onweersbui.De roterende lucht kan snelheden bereiken van een paar honderd kilometer per uur en zichtbaar worden als...

INFORMATIE

AUTEUR
Giel Vaessen
DIMENSIE
7,58 MB
BESTANDSNAAM
Een wervelkind.pdf

OMSCHRIJVING

Ouders van kinderen met ADHD of een extreem pittig temperament worstelen dagelijks met veel problemen en vragen. Op een toegankelijke manier schetst dit boek wat ADHD is, hoe het ontstaat en hoe ermee om te gaan. Ook wanneer de diagnose niet is gesteld – in geval van druk gedrag, impulsiviteit, slechte concentratie en ernstig tegendraads gedrag – kan deze “gebruiksaanwijzing” op temperamentvolle kinderen worden toegepast. Dankzij dit inzicht kunnen ouders mét hun kinderen adequater reageren op dagdagelijkse zaken, terugkerende probleemsituaties of te nemen hindernissen.Primair wil dit boek ouders aanspreken, maar ook paramedici, maatschappelijk werkers, groepswerkers, systeemtherapeuten, ... kunnen het in de begeleiding van kinderen en ouders gebruiken.

Wil je het boek lezen?Een wervelkind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Giel Vaessen. Lezen Een wervelkind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN