Kom op voor jezelf!

Kom op voor jezelf! - Cathy Birch | Fthsonline.com

... geen moeilijke taal, maar ook geen contactoefeningen waar jij je niet goed bij voelt ... Waarom voor jezelf opkomen belangrijk is: dit is het ... ... . We volgen jouw tempo, we bieden je handvatten en bij de oefeningen ben jij je eigen scheidsrechter. Kom Op Voor Jezelf biedt op verschillende plaatsen in Vlaanderen cursussen aan. Neem een kijkje op de agenda. Cursus assertiviteit Nieuwe datum: zaterdag 26 september 2020 Assertiviteit is duidelijkheid creëren voor jezelf en anderen. Assertief gedrag betekent zelfbewust zijn. Het heeft geen connectie met agressie, m ... Minters, dienstverleners in welzijn - Kom op voor jezelf ... ... . Assertief gedrag betekent zelfbewust zijn. Het heeft geen connectie met agressie, manipulatie of dominantie. Grenzen afbakenen en nee leren zeggen zijn belangrijk assertieve vaardigheden. Om nee te leren zeggen is Dansers, kom op voor jezelf! 08. april 2014 · 28 comments · Categories: Carrière , Personal Dat je van werken in de danswereld niet filthy rich wordt, mag bekend zijn. Met deze drie korte testen leer je jezelf beter kennen en ontdek je wat nodig is om een win-win gesprek te kunnen voeren. Na iedere test krijg je op basis van de uitslag tips waarmee je nog slimmer voor jezelf kan leren opkomen. Zodat Kenniscentrum Weerbaarheid U op de hoogte kan houden wanneer de reguliere lessen weer gaan starten. Wij richten ons op het leveren van een substantiële bijdrage aan de maatschappij op het gebied van veiligheid, weerbaarheid en zelfverdediging. Wij doen dit door het aanbieden van ons bekende 'Kom op voor jezelf!'-project. Kom op voor jezelf, De dag waarop elke ziel voor zichzelf komt pleiten, dan zal elke ziel ten volle worden vergoed voor hetgeen zij deed en haar zal geen onrecht worden aangedaan. Qoraan 16 - 111 De Bij (A-Nahl) Kom op voor jezelf, Kom op voor jezelf, het leven in Doenja, is kort, Sjeitan spreekt tegen jou, leef nu, voor het genot, Dan is de training 'Kom op voor jezelf' misschien iets voor jou. Tijdens deze training leer je in acht bijeenkomsten op te komen voor jezelf en je kwaliteiten op een goede manier in te zetten. Tijdens de training leren we van elkaar en helpen we elkaar om met moeilijke situaties om te gaan. Voor jezelf opkomen is belangrijk. Er zijn elke dag tal van situaties waarin het nodig is om te weten hoe je voor jezelf o...

INFORMATIE

AUTEUR
Cathy Birch
DIMENSIE
11,50 MB
BESTANDSNAAM
Kom op voor jezelf!.pdf

OMSCHRIJVING

Tips en oefeningen om assertief te leren reageren in elke situatieVindt u het moeilijk om 'nee' te zeggen? Durft u niet voor uw persoonlijke mening uit te komen? Voelt u zich schuldig wanneer u zegt wat u werkelijk wilt? In dit boek vindt u een heleboel technieken om deze onzekere houding om te zetten in zelfverzekerd gedrag. Met andere woorden, u leert voor uzelf op te komen en assertief te zijn in elke situatie! Het boek bevat talloze oefeningen en duidelijke, praktijkgerichte voorbeelden die u helpen een gevoel van eigenwaarde en een positief zelfbeeld te ontwikkelen. Bovendien krijgt u aan het einde van elk hoofdstuk, in de vorm van een checklist, een samenvatting van wat u geleerd hebt en een actieplan om de aangeleerde technieken toe te passen. Op die manier zult u uw mond durven opendoen wanneer dat nodig is en met meer zelfvertrouwen optreden zowel in uw dagelijkse leven als op het werk!

Wil je het boek lezen?Kom op voor jezelf! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cathy Birch. Lezen Kom op voor jezelf! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN