Terugkeer naar Atlantis

Terugkeer naar Atlantis - Hubert Lampo | Fthsonline.com

... me nog perfect herinneren waar en wanneer ik dit boek gelezen heb: in mijn jongenskamer, met mijn vo Wat mij opvalt - en zeer veel plezier doet - is dat het werk van Lampo in de media dan dood mag zijn, maar op Goodreads blijkbaar nog springlevend ... De Terugkeer van de Zielen van Atlantis! | Daisha de Wijs ... . Terugkeer naar Atlantis 8 heeft als hoofdpersoon een arts die zich buiten de stad heeft gevestigd, tussen een fabriek, een spoorweg en een woonwagenkamp. Bij de dood van zijn moeder ontdekt Christiaan bij toeval dat zijn vader, die hij gestorven waande, dertig jaar geleden spoorloos is verdwenen. Terugkeer naar Atlantis - roman : Meulenhoff Pocket no 39: 7e druk 1971 nieuwstaat: € 1,40: Kust en ... Terugkeer naar Atlantis, Hubert Lampo - Ebook ... ... . Bij de dood van zijn moeder ontdekt Christiaan bij toeval dat zijn vader, die hij gestorven waande, dertig jaar geleden spoorloos is verdwenen. Terugkeer naar Atlantis - roman : Meulenhoff Pocket no 39: 7e druk 1971 nieuwstaat: € 1,40: Kust en Keur: Lampo, Hubert: Terugkeer naar Atlantis (Grootletterversie) 1996, Uitgeverij XL, Den Haag: Hardcover, 181 pp., gebaseerd op de 19de druk 1986, Boeknummer 127. Brievenbus, 1ste Goed, kleine ... Auteur Tekst In. Jaar; J. Weisgerber 'Hubert Lampo Terugkeer naar Atlantis (1953)' In: Aspecten van de Vlaamse roman, 1927-1960: 1964 Hubert Lampo, Terugkeer naar Atlantis Meulenhoff Nederland BV, Amsterdam, 1986 (19e druk) Eerste druk 1953 Voorwerk A. uiterlijke beschrijving: Terugkeer naar Atlantis telt 135 bladzijden en het is een klein boekje, blauw, met een tekening van een man die ergens naar toe 'zweeft'. Terugkeer naar Atlantis. Bekijk alles van Hubert Lampo. ISBN. 9789460239052. Laat als eerste een recensie achter. Toevoegen om te vergelijken. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij. Dit product is momenteel niet op voorraad _ View the alternatives below. Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij. Terugkeer naar Atlantis. Na het overlijden van zijn moeder komt de Vlaamse artsÂChristiaan Dewandelaer erachter dat zijn vader niet is overleden, zoals hij altijd heeft gedacht, maar met de noorderzon vertrokken.ÂAls hij gaat graven in het verleden ontdekt hij steeds meer over de geheimzinnige verdwijning van zijn vader en diens grenzeloze belangstelling voor het verdwenen eiland Atlantis. Terugkeer naar Atlantis - Hubert Lampo (hardcover) (€ 17,00) Terugkeer naar Atlantis - Hubert Lampo (e-book) (€ 7,99) Terugkeer naar Atlantis - Hubert Lampo (1953) mijn stem. 3,45 (10) 10 stemmen . Nederlands Thriller . 159 pagina's Eerste druk: Stols ... De Terugkeer van de Zielen van Atlantis! Telkens weer keren Zielen die ooit in Atlantis leefden terug naar de aarde. De laatste decennia neemt het aantal terugkerende Zielen steeds meer toe. In Atlantis leefden zeer bewuste en h...

INFORMATIE

AUTEUR
Hubert Lampo
DIMENSIE
4,38 MB
BESTANDSNAAM
Terugkeer naar Atlantis.pdf

OMSCHRIJVING

Na het overlijden van zijn moeder komt de Vlaamse arts Christiaan Dewandelaer erachter dat zijn vader niet is overleden, zoals hij altijd heeft gedacht, maar met de noorderzon vertrokken. Als hij gaat graven in het verleden ontdekt hij steeds meer over de geheimzinnige verdwijning van zijn vader en diens grenzeloze belangstelling voor het verdwenen eiland Atlantis. Maar terwijl hij door zijn jeugd grasduint komen er ook herinneringen naar boven aan Eveline, zijn eerste vriendinnetje. Hij realiseert zich dat zij het enige meisje is waarvan hij ooit heeft gehouden en besluit haar op te zoeken.Meer boeken van Hubert Lampo.

Wil je het boek lezen?Terugkeer naar Atlantis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hubert Lampo. Lezen Terugkeer naar Atlantis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN