Vitaliseren van sociaal kapitaal in Nederland

Vitaliseren van sociaal kapitaal in Nederland - Joost P.A. Spithoven | Fthsonline.com

...Spithoven zit er een beetje tussenin. Vitaliseren van sociaal kapitaal in Nederland (Paperback) ... Amazon.fr - Vitaliseren van sociaal kapitaal in Nederland ... ... . Vitaliseren van sociaal kapitaal in Nederland 1e druk is een boek van Joost P.A. Spithoven... Het boek Vitaliseren van sociaal kapitaal in Nederland biedt geen simpele trucs, gedetailleerde analyses of ingewikkelde vergezichten. Het zijn gedegen en onderbouwde observaties, die ik heb voorzien van een gereedschapskist met doeltreffende tools. In mijn visie schilder ik de (soms mondiale) omgevingscontext vanuit een historisch perspecti ... Vitaliseren van sociaal kapitaal in Nederland door Joost ... ... . In mijn visie schilder ik de (soms mondiale) omgevingscontext vanuit een historisch perspectief. Dave van Ooijen: 'Het boek houdt het midden tussen een verfrissende kijk en een knap overzicht van wat er speelt' Het boek Vitaliseren van sociaal kapitaal in Nederland doet aan de ene kant een succesvolle poging om een kantelperspectief op samenwerkingsbrede talentontwikkeling te ontwikkelen. Sommige boeken doen je happen naar adem vanwege de verfrissende kijk die de schrijver heeft op vraagstukken. Andere zijn niet meer dan knappe overzichten over van alles wat er speelt. Vitaliseren van sociaal kapitaal in Nederland zit daar tussenin. Eerst beleven en dan lezen 'Vitaliseren van het sociaal kapitaal in Nederland'. Kom naar de theater/boekpresentatie van Joost Spithoven op donderdagmiddag 8 december in Asperen. Koop een ticket ... Vitaliseren van sociaal kapitaal in Nederland. Best gelezen in actueel. preview. 17 april 2020. Never waste a good crisis - De 10 wetten van crisismanagement. Hoe kun je het tij keren als je geconfronteerd wordt met een crisis? En hoe kun je voorkomen dat je nog een keer getroffen wordt? Het boek Vitaliseren van ...

INFORMATIE

AUTEUR
Joost P.A. Spithoven
DIMENSIE
11,37 MB
BESTANDSNAAM
Vitaliseren van sociaal kapitaal in Nederland.pdf

OMSCHRIJVING

Vitaliseren van sociaal kapitaal in Nederland 1e druk is een boek van Joost P.A. Spithoven uitgegeven bij Alertief Management Bv. ISBN 9789082615807 Al zolang ik me herinner heb ik een fascinatie voor het moderniseren van organisaties en de samenleving en de bijbehorende groei en ontwikkeling van mensen. Het is gaaf als de (door)ontwikkeling van menselijk talent bijdraagt aan een zinvol en gelukkig bestaan. Met het schrijven van dit boek wil ik een lans breken voor samenlevingsbrede talentontwikkeling in Nederland. In termen van zelforganisatie, evolutie en zingeving zijn we daar volgens mij aan toe. op een hoog abstractieniveau worden daarvoor in dit inspiratieboek als ankerpunten amplitie, flexicurity en reflexiviteit geïntroduceerd. vervolgens wordt van daaruit een verband gelegd met de samenleving, organisaties, individuen en systemen. De metafoor dat onder de juiste omstandigheden zandkorrels kunnen veranderen in parels, biedt in dat verband een prachtig vooruitzicht. Als we met deze bedoeling als burgers, bedrijven en overheden samen waarde creëren, dan komen uit alle mooie parels nieuwe kroonjuwelen tevoorschijn. Energieke lokale gemeenschappen, duurzame bedrijven functionerend in een betekeniseconomie en een (lokale) overheid die in staat is waar nodig maatschappelijke processen met adequate systemen te faciliteren. Nieuwe kroonjuwelen op basis van collectieve betekenisgeving, passend bij een verlichtende vooruitgang, waarbij de alomvattende aanwezigheid van digitale voorzieningen ons ondersteuning bieden. Deze sociale innovatie behelst de omslag van een speelveld dat nu door overheid en marktpartijen wordt gevuld met burgers en consumenten aan de zijlijn, naar meer gedifferentieerde samenwerkingsvormen tussen burgerij, overheid en marktpartijen. Op basis van waarderend creëren op weg naar een zinvol en gelukkig bestaan van mensen, waarin samenlevingsbrede talentontwikkeling centraal staat.

Wil je het boek lezen?Vitaliseren van sociaal kapitaal in Nederland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joost P.A. Spithoven. Lezen Vitaliseren van sociaal kapitaal in Nederland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN