Werkboek elementaire bedrijfsadministratie deel 2

Werkboek elementaire bedrijfsadministratie deel 2 - none | Fthsonline.com

... aantal elementaire boekingen. Door de opbouw van het boek maak je stap-voor-stap kennis met de fundamenten van bedrijfsadministratie ... Elementaire bedrijfsadministratie deel 1 Werkboek ... ... . Het basisboek Elementaire Bedrijfsadministratie deel 2 behandelt de enkele uitbreiding van de boekhoudkundige cyclus binnen een administratieve organisatie en de uitbreiding met een aantal elementaire boekingen. Door de opbouw van het boek maak je stap-voor-stap kennis met de fundamenten van bedrijfsadministratie. Bij dit werkboek hoort het theorieboek Elementaire kennis bedrijfsadministratie deel 1. Elementaire kennis bedrijfsadministratie de ... Werkboek Elementaire Bedrijfsadministratie deel 2 - Studers ... . Bij dit werkboek hoort het theorieboek Elementaire kennis bedrijfsadministratie deel 1. Elementaire kennis bedrijfsadministratie deel 1 is de basis voor Elementaire kennis bedrijfsadministratie deel 2. Edu'Actief maakt werk van onderwijs Edu'Actief wil jongeren helpen zich te ontwikkelen tot echte vakmensen....

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
4,74 MB
BESTANDSNAAM
Werkboek elementaire bedrijfsadministratie deel 2.pdf

OMSCHRIJVING

Werkboek elementaire bedrijfsadministratie deel 2 1e druk is een boek uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789006631616 Elementaire Bedrijfsadministratie deel 2 behandelt de enkele uitbreiding van de boekhoudkundige cyclus binnen een administratieve organisatie en de uitbreiding met een aantal elementaire boekingen. Dit werkboek hoort bij het Basisboek Elementaire Bedrijfsadministratie deel 2 en bevat de opdrachten van dit deel. De inhoud is geschikt voor mbo-studenten en mensen die zelfstandig die zelfstandig elementaire bedrijfsadministratie willen leren.Elementaire Bedrijfsadministratie deel 2 behoort tot de serie BV in Balans. De serie BV in Balans biedt lesmateriaal voor de opleiding tot Financieel administratief medewerker, Bedrijfsadministrateur en Junior Assistent Accountant.BV in Balans - De beste voorbereiding op financiële beroepenDe serie BV in Balans biedt lesmateriaal op mbo-niveau voor administratieve en economische functies. De leermiddelen uit deze serie zijn ontwikkeld op basis van het kwalificatiedossier voor de Financieel administratieve beroepen zoals deze geldt vanaf augustus 2016 en sluiten aan op de toetsmatrijzen van SPL.Met de serie BV in Balans kun je ondersteunend leren in een klassikale of zelfstandige situatie. De serie houdt rekening met verschillende leerstijlen van studenten, en onderwijsstijlen van docenten. De student wordt uitgenodigd om op een eigen manier de leerstof en opdrachten te verwerken, waarbij één doel voorop staat: voorbereiden op een beroep in de financiële wereld. BV in Balans heeft een doordachte didactische opbouw met een heldere structuur. De theorieboeken geven een heldere uitleg van de vakinhoud, verduidelijkt met voorbeelden. De werkboeken starten met oriënterende vragen en kennisvragen. Routineopdrachten, praktijktaken en een integrale casus bieden jou de kans om de vaardigheden, nodig voor het uitvoeren van kerntaken, eigen te maken. Het is met de methode ook mogelijk om volledig digitaal te werken.

Wil je het boek lezen?Werkboek elementaire bedrijfsadministratie deel 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Werkboek elementaire bedrijfsadministratie deel 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN