De Zilveren Lepel - De zilveren lepel voor kinderen

De Zilveren Lepel - De zilveren lepel voor kinderen - Anoniem | Fthsonline.com

...bijbel De Zilveren Lepel. Alles is speciaal aangepast voor kinderen, qua smaak en kooktechnieken ... Een kookboek aanrader: De Zilveren Lepel voor kinderen ... . Het boek bevat extra tips over hoe je schoon en veilig kunt koken, uitleg over bereiding en welk keukengerei je nodig hebt. De zilveren lepel voor kinderen staat boordevol recepten en gerechten die speciaals zijn aangepast voor kinderen, op het gebied van smaak en kooktechnieken. Hou je ervan om samen met je (klein-)zoon of dochter te kokkerellen? Dan is de zilveren lepel voor kinderen zeker een aanrader! De Zilveren Lepel voor kinderen staat vol met heerlijke recepten uit het beroemde kookbijbel De Zilveren Lepel. Alles is speciaal aangepast voor kinderen, qua smaak en kooktechnieken. Het boek bevat extra t ... De Zilveren Lepel voor kinderen - Paperback ... ... . Alles is speciaal aangepast voor kinderen, qua smaak en kooktechnieken. Het boek bevat extra tips over hoe je schoon en veilig kunt koken, uitleg over bereiding en welk keukengerei je nodig hebt. De zilveren lepel voor kinderen; De zilveren lepel voor kinderen. Schrijf de eerste review over dit product. Ciao! Wil jij ook zo goed en lekker kunnen koken als de Italianen? Dit kookboek helpt je om dat te doen. Zo kun je zelf pizza's gaan maken; precies met de ingrediënten er bovenop die jij lekker vindt. De Zilveren Lepel voor kinderen staat vol met heerlijke recepten uit het beroemde kookboek De Zilveren Lepel. Alles is speciaal aangepast voor kinderen, qua smaak en kooktechnieken. Het boek bevat extra tips over hoe je veilig kunt koken, uitleg over bereiding en welk keukengerei je nodig hebt. De Zilveren Lepel voor kinderen staat vol met heerlijke recepten uit het beroemde kookbijbel De Zilveren Lepel. Alles is speciaal aangepast voor kinderen, qua smaak en kooktechnieken. Het boek bevat extra tips over hoe je schoon en veilig kunt koken, uitleg over bereiding en welk keukengerei je nodig hebt. Jonge kinderen lezen de tekeningen en kunnen je precies vertellen wat er gedaan moet worden en als ouder check je de tekst om te kijken hoe lang iets bijvoorbeeld gekookt moet worden. De zilveren lepel voor kinderen is nu al niet meer weg te denken uit ons leven. Meteen zocht mijn meisje een recept uit dat we moesten maken. Dat werd de Rigatoni ... 'De Zilveren Lepel voor Kinderen' staat vol met heerlijke recepten uit het beroemde kookboek 'De Zilveren Lepel'. Alles is speciaal aangepast voor kinderen, qua smaak en kooktechnieken. Het boek bevat extra tips over hoe je veilig kunt koken, uitleg over bereiding en welk keukengerei je nodig hebt. De Zilveren Lepel voor kinderen online bestellen bij Donner! Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Lees meer in onze Algemene Voorwaarden en ons privacybeleid ....

INFORMATIE

AUTEUR
Anoniem
DIMENSIE
5,48 MB
BESTANDSNAAM
De Zilveren Lepel - De zilveren lepel voor kinderen.pdf

OMSCHRIJVING

De Italiaanse keuken is de ideale keuken voor kinderen. Welk kind houdt er nou niet van spaghetti, pizza of bosvruchtenijs? De Zilveren Lepel voor kinderen staat vol met heerlijke recepten uit het beroemde kookboek De Zilveren Lepel. Alles is speciaal aangepast voor kinderen, qua smaak en kooktechnieken. Het boek bevat extra tips over hoe je veilig kunt koken, uitleg over bereiding en welk keukengerei je nodig hebt. Elke stap van het recept is afzonderlijk beschreven en geïllustreerd, en daarom heel makkelijk te volgen. Alle gerechten zijn gefotografeerd, zodat je kunt zien hoe het eindresultaat eruit zou moeten zien. Het boek bevat lunches en snacks, pasta en pizza, hoofdgerechten, toetjes en baksels.

Wil je het boek lezen?De Zilveren Lepel - De zilveren lepel voor kinderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anoniem. Lezen De Zilveren Lepel - De zilveren lepel voor kinderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN