Een huis vol robots 1 - Mijn broer de robot

Een huis vol robots 1 - Mijn broer de robot - James Patterson | Fthsonline.com

...n. Een robot met de naam E. Sammy is gewend aan robots: zijn hele huis loopt er vol mee, maar deze robot denkt niet alleen dat hij Sammy's broer is ... Mijn broer de robot - James Patterson, Chris Grabenstein ... ... ... hij is ook een nóg grotere nerd dan Sammy zelf. Gebaseerd op 'Een huis vol robots', de hilarische boekenreeks van James Patterson. Geproduceerd door Collective Digital Studio Info: Mijn broer de robot James Patterson ISBN: 9789044824308 € ... Gebaseerd op 'Een huis vol robots', de hilarische boekenreeks van James Patterson. Geproduceerd door Collective Digital Studio Info: Mijn broer de robot James Patterson ISBN: 9789044824308 € ... Sammy Hayes-Rodriguez is een bui ... Mijn broer de robot | Boeken ... . Geproduceerd door Collective Digital Studio Info: Mijn broer de robot James Patterson ISBN: 9789044824308 € ... Sammy Hayes-Rodriguez is een buitenbeentje. En dat wordt alleen maar erger wanneer hij van zijn geniale moeder een sprekende, wandelende robot mee naar school moet nemen. Een robot met de naam E. Sammy is gewend aan robots: zijn hele huis loopt er vol mee,... Sammy Hayes-Rodriguez is een buitenbeentje. En dat wordt alleen maar erger wanneer hij van zijn geniale moeder een sprekende, wandelende robot mee naar school moet nemen. Een robot met de naam E. Sammy is gewend ...

INFORMATIE

AUTEUR
James Patterson
DIMENSIE
6,79 MB
BESTANDSNAAM
Een huis vol robots 1 - Mijn broer de robot.pdf

OMSCHRIJVING

Sammy Hayes-Rodriguez is een buitenbeentje. En datwordt alleen maar erger wanneer hij van zijn genialemoeder een sprekende, wandelende robot mee naarschool moet nemen. Een robot met de naam E. Sammy is gewend aan robots: zijn hele huis loopt er vol mee,maar deze robot denkt niet alleen dat hij Sammy'sbroer is ... hij is ook een nog grotere nerd dan Sammyzelf. Is E Sammy's ticket naar Loserstad? Of kan hijbewijzen dat het cool is om raar te zijn? En wat voorgeheim houdt E achter? Zet je schrap, want dit wordteen duizelingwekkend avontuur!Een grappig geïllustreerd boek over een maffe robotdie de hele school op stelten zet.Voor vreemde snuiters vanaf 10 jaar.

Wil je het boek lezen?Een huis vol robots 1 - Mijn broer de robot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur James Patterson. Lezen Een huis vol robots 1 - Mijn broer de robot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN