Ik ben een kat. Het leven van de mens bezien door de ogen van een cynische kater

Ik ben een kat. Het leven van de mens bezien door de ogen van een cynische kater - SoŠEki Natsume | Fthsonline.com

...houwen de meeste mensen de kat als een klein kind ... Je boze kat kalmeren (met afbeeldingen) - wikiHow ... . Dit blijkt onder meer uit de manier waarop ze met de dieren praten. Alle katteneigenaren zijn het er wel mee eens dat een hechte relatie tussen kat en mens door de kat zelf wordt aangegeven. De ogen zijn grote ronde bollen, die buiten de schedel uitsteken. Ze worden bewogen door zes verschillende spieren. In het midden van het oog bevindt zich een kleine opening, de pupil, die zich verwijdt of vernauwt om de juiste hoeveelheid licht toe te laten. Na de geboorte van een kitten blijven de ogen g ... De ogen van de kat - Weetjes over Katten ... . Na de geboorte van een kitten blijven de ogen gemiddeld tot 7 à 10 dagen gesloten. Gemiddeld gaan ze na 10 tot 14 dagen open. Het duurt gemiddeld 2 tot 3 dagen voordat beide ogen geopend zijn. Ze leren ze heel snel goed te gebruiken. Kittens worden met blauwe ogen geboren. De oogkleur verandert in Lees meer overDe ogen van de kat[…] De mooiste verhalen uit ruim een eeuw Japanse literatuur zijn in dit standaardwerk bijeengebracht. Naast de bekendere namen zijn zo'n dertig auteurs opgenomen die nooit eerder in het Nederlands werden vertaald, van de eerste moderne boegbeelden tot de nieuwste jonge talenten, met daartussen onder andere de eerste verhalen van Nobelprijswinnaar Yasunari Kawabata en het oerverhaal waaruit het ... Sinds ik dag en nacht thuis zit, zijn de rollen in dit huishouden omgekeerd. Ik ben het bezit van mijn kat geworden, en moet klaarstaan voor knuffels, aandacht of eten wanneer zij dat beslist. Katten zijn relatief makkelijk te houden dieren die voor veel mensen geschikt kunnen zijn als huisdier. Het is wel belangrijk om bij de aanschaf van een kat weloverwogen te werk te gaan. Door een juiste keuze bij een goed aanschafadres kunt u veel problemen voorkomen. Bekijk eerst deze 6 belangrijke tips over de aanschaf van een kat. Ook helpt het om aan het eind van de avond veel water te drinken. Tussendoor een hapje eten kan helpen om een lage bloedsuikerspiegel te bestrijden. 8. Wat moet je doen als je een kater hebt? Dan helpt het drinken van veel water, een beetje eten en uitzieken. Neem eventueel een pijnstiller tegen de hoofdpijn. Het skelet van een kat bestaat uit 250 botten.Net als alle andere carniv...

INFORMATIE

AUTEUR
SoŠEki Natsume
DIMENSIE
10,28 MB
BESTANDSNAAM
Ik ben een kat. Het leven van de mens bezien door de ogen van een cynische kater.pdf

OMSCHRIJVING

Een naamloze, verwaande kater observeert vanuit het huis van zijn baasje met veel humor en ironie de menselijke natuur. Hij schuwt daarbij geen enkel onderwerp, en verhaalt vol spot over de mislukkingen en zwakheden van leraren, zakenlui, priesters en machthebbers. Uiteraard wordt ook zijn eigenaar niet gespaard.Ik ben een kat, het eerste deel in een trilogie, verscheen tussen 1905 en 1906 in elf delen in het literaire tijdschrift Hototogisu. Het is een satirische roman en een bijtend commentaar op de Japanse samenleving tijdens de Meijiperiode (1868 -1912), en richt zich op de ongemakkelijke manier waarop moderne westerse cultuur Japanse tradities beïnvloedt.

Wil je het boek lezen?Ik ben een kat. Het leven van de mens bezien door de ogen van een cynische kater in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur SoŠEki Natsume. Lezen Ik ben een kat. Het leven van de mens bezien door de ogen van een cynische kater Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN