Schizonoia

Schizonoia - Pieter Wouter Broekharst | Fthsonline.com

...rwerp "psychose" mij interesseerde en ik in mijn werk in de wijkverpleging in contact kom met psychosegevoelige mensen hen ik ervoor gekozen SCHIZONOIA voor mijn debuutroman, inplaats van een thriller of misdaadverhaal (die komen later) ... Al 76 jaar en dan pas je eerste roman uitbrengen: 'Ik ... ... . Schizonoia. Pieter Wouter Broekharst - Paperback / softback - 256 pagina's. Details Deze roman is een fictief verhaal, maar het had waargebeurd kunnen zijn. Een trauma op jeugdige leeftijd kan op latere leeftijd psychoses veroorzaken, waardoor waanzin verwekkende gebeurtenissen als bloedstollende realiteit worden ervaren. MAASSLUIS - Van de 76-jarige Maassluizer Pieter Wouter Broekharst komt binnenkort een debuutroman uit: 'Schizonoia'. Wat begon als een kort verhaal, groeide uit tot een roman. ,,Soms is het gewoon op en ben je klaar met een verhaal. B ... Schizonoia - Pieter Wouter Broekharst - Schrijverspunt ... . MAASSLUIS - Van de 76-jarige Maassluizer Pieter Wouter Broekharst komt binnenkort een debuutroman uit: 'Schizonoia'. Wat begon als een kort verhaal, groeide uit tot een roman. ,,Soms is het gewoon op en ben je klaar met een verhaal. Bij dit korte verhaal bleef ik doordenderen en da Schizonoia. Bekijk alles van Pieter Wouter Broekharst. ISBN. 9789462663862. Laat als eerste een recensie achter. Aantal. In Winkelwagen Recensie van het boek Schizonia Auteur: Pieter Wouter Broekharst Gelezen via: boeken toer van Attie Dotinga Introductie: De hoofdpersoon van het boek is Martijn Raming. Hij woont zelfstandig en werkt als accountant. Door het traumatische verlies van zijn vader op 15 jarige leeftijd wordt Marijn... Ook wat ik verder daarover schrijf in Schizonoia is heden ten dage nog van toepassing in die "wereld", maar blijft toegedekt onder de "deken van het geloof". Lijst met reacties vernieuwen RSS lijst met reacties op dit artikel. Commentaar: Schizonoia - Pieter Wouter Broekharst; Schizonoia - Pieter Wo...

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter Wouter Broekharst
DIMENSIE
11,92 MB
BESTANDSNAAM
Schizonoia.pdf

OMSCHRIJVING

Deze roman is een fictief verhaal, maar het had waargebeurd kunnen zijn.Een trauma op jeugdige leeftijd kan op latere leeftijd psychoses veroorzaken, waardoor waanzin verwekkende gebeurtenissen als bloedstollende realiteit worden ervaren. Dit overkomt de hoofdpersoon Marijn. Hij is 15 jaar als zijn vader op het voetbalveld overlijdt aan een hartstilstand. Dit trauma veroorzaakt achtervolgingswaan. Hij creëert een eigen werkelijkheid waardoor hij hallucinaties en wanen kritiekloos als waarheid aanneemt.Als zijn dominante moeder haar heil zoekt bij een strenggelovige kerkelijke gemeenschap, besluit Marijn zelfstandig te gaan wonen. Wanneer Marty naast hem komt wonen ontstaat er met haar een serieuze relatie, waardoor hij langzaam maar zeker meer in balans komt.Maar eerst heeft Marijn nog een lange weg af te leggen via een reeks van angstaanjagende gebeurtenissen.Uiteindelijk "komt het wel goed!"

Wil je het boek lezen?Schizonoia in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter Wouter Broekharst. Lezen Schizonoia Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN