Slimpie Dimpie Wonderkind

Slimpie Dimpie Wonderkind - Manon Sikkel | Fthsonline.com

...ding kan hij niet, en dat is vrienden maken ... Slimpie Dimpie wonderkind - bibliotheek.nl ... . Andere kinderen zijn jaloers op hem of vinden hem stom. Titel: Slimpie Dimpie wonderkind Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff Jaartal: 2015 Bladzijden: 144 Illustrator: Erin Echo Leeftijd: 8+ Extra informatie. Verslag boekpresentatie: De lachende zaag - Gruwelijk grappige griezelverhalen - leen het e-boek bij de bibliotheek (NL) Luister naar het begin van dit boek... Slimpie is altijd vooruitstrevend en al ... bol.com | Slimpie Dimpie Wonderkind, Manon Sikkel ... ... ... Slimpie is altijd vooruitstrevend en als marktleider in suikervrije siropen maakt Slimpie nu als eerste gebruik van een 100% gerecycled PET flesje. Zo wordt het milieu zo min mogelijk belast en gaan we zorgvuldig om met grondstoffen. We denken niet alleen aan deze generatie, maar ook aan de generaties die na ons komen! Geschreven bij Slimpie Dimpie Wonderkind. Dit is Darsie van Dijk. Darsie kan alles. Hij kan voetballen en vioolspelen, pannenkoeken bakken, heel hard achteruit rennen en op zijn handen lopen. Hij spreekt zeven talen (waaronder Russisch en Japans) en hij kent alle hoofdsteden van alle landen op de wereld. Slimpie Dimpie Wonderkind. Karina Ahles - Frijters 24 januari 2016 Lezen. Darsie kan alles. Hij kan voetballen en vioolspelen, pannenkoeken bakken, heel hard achteruit rennen en op zijn handen lopen. Hij spreekt zeven talen (waaronder Russisch en Japans) en hij kent alle hoofdsteden van de wereld uit zijn hoofd. Slimpie Dimpie wonderkind is een grappig boek, maar soms een beetje te. Iedereen in dit boek is gek met een grote G. Ook Darsie zelf is behoorlijk hardnekkig met zijn vreemde kapsels en betweterij. Dat zijn ouders zich aan het slot ineens van hun betere kant laten zien, is heel fijn, maar komt nogal uit de lucht vallen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 27 mei 2020 om 21:13. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc., een organisatie zonder winstoogmerk. Slimpie Dimpie Wonderkind | ISBN 9789021016634 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Slimpie Dimpie Wonderkind. Het lijkt de droom van veel kinderen: Alles kunnen! Maar Darsie weet dat alles te weten echt niet gelukkig maakt. Zijn ouders hadden al snel door dat Darsie heel snel veel dingen zelfstandig kon en hij he...

INFORMATIE

AUTEUR
Manon Sikkel
DIMENSIE
10,17 MB
BESTANDSNAAM
Slimpie Dimpie Wonderkind.pdf

OMSCHRIJVING

Darsie kan alles. Hij kan voetballen en vioolspelen, pannenkoeken bakken, heel hard achteruit rennen en op zijn handen lopen. Hij spreekt zeven talen (waaronder Russisch en Japans) en hij kent alle hoofdsteden van de wereld uit zijn hoofd. Eén ding kan hij niet, en dat is vrienden maken. Andere kinderen zijn jaloers op hem of vinden hem stom. Zelfs zijn ouders ergeren zich aan hem. Ze sturen hem daarom naar Kinderasiel De Gouden Bergen in Zwitserland. Daar ontmoet Darsie Bibi en Kees. Bibi woont al jaren in het kinderasiel en kijkt altijd boos. Kees kan niks. Maar er is één ding dat hij wel goed kan...Manon Sikkel won drie keer de Prijs van de Nederlandse Kinderjury en een Pluim van de Senaat. Haar boeken over IzzyLove en Elvis Watt zijn zeer geliefd bij kinderen.De illustraties in dit boek zijn gemaakt door de Britse Erin Echo, die daarmee haar debuut maakt als kinderboekenillustrator.

Wil je het boek lezen?Slimpie Dimpie Wonderkind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Manon Sikkel. Lezen Slimpie Dimpie Wonderkind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN