Uberleven

Uberleven - Jeroen van Bergeijk | Fthsonline.com

...d Uberleven - Undercover als Uberchauffeur 'Een zeer leesbaar kijkje achter de schermen bij een bedrijf dat het breekijzer heeft gezet in de volgens velen verrotte taxiwereld ... Uberleven - NRC Webwinkel ... .' - Het Parool **** 'Dat Van Bergeijk zo'n a-typische taxichauffeur is maakt Uberleven Uberleven (Boek) door Jeroen van Bergeijk Taal: Nederlands Uitgave: Amsterdam, 2018 ISBN: 978-90-263-4171-7 Fire Starters. We believe our Sånft-korr™ blend is the absolute best ferrocerium in the world. Not just sparks, molten showers. Striking the perfect balance between softness and durability (no pun intended), there's a reason Überleben® brand has set a new standard ... Uberleven door Jeroen van Bergeijk (Boek) - Managementboek.nl ... . Not just sparks, molten showers. Striking the perfect balance between softness and durability (no pun intended), there's a reason Überleben® brand has set a new standard for ... Uberleven. Voor Uberleven liet schrijver en journalist Jeroen van Bergeijk zich omscholen tot taxichauffeur om de wereld van Uber van binnenuit te... Uber werd razendsnel een van de meest succesvolle bedrijven die Silicon Valley de laatste jaren heeft voortgebracht. Voor de consument heeft de betaalbare taxiservice niets dan voordelen, maar voor de chauffeurs - veelal jonge mannen met een migratie-achtergrond - ziet de markt er minder florissant uit. Jeroen van Bergeijk liet zich omscholen tot taxichauffeur om … verder lezen De beste boeken voor de laagste prijs | Voor 15:00 uur besteld de volgende dag in huis | Gratis verzending vanaf €20 | Uitstekend verpakt | klanten beoordelen Voor Uberleven liet schrijver en journalist Jeroen van Bergeijk zich omscholen tot taxichauffeur om de wereld van Uber van binnenuit te kunnen beschrijven. De razend populaire app biedt snelle service, betaalbare taxiritjes en klantgerichte chauffeurs. Voor de consument niets da ... Voor Uberleven liet schrijver en journalist Jeroen van Bergeijk zich omscholen tot taxichauffeur om de wereld van Uber van binnenuit te kunnen beschrijven. De razend populaire app biedt snelle service, betaalbare taxiritjes en klantgerichte chauffeurs. Voor de consument niets dan voordelen, maar voor hen die met dit boegbeeld van de deeleconomie hun brood moeten verdienen ziet de brave new ... Voor Uberleven liet schrijver en journalist Jeroen van Bergeijk zich omscholen tot taxichauffeur om de wereld van Uber van binnenuit te kunnen beschrijven. De razend populaire app biedt snelle service, betaal...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen van Bergeijk
DIMENSIE
8,5 MB
BESTANDSNAAM
Uberleven.pdf

OMSCHRIJVING

Voor Uberleven liet schrijver en journalist Jeroen van Bergeijk zich omscholen tot taxichauffeur om de wereld van Uber van binnenuit te kunnen beschrijven. De razend populaire app biedt snelle service, betaalbare taxiritjes en klantgerichte chauffeurs. Voor de consument niets dan voordelen, maar voor hen die met dit boegbeeld van de deeleconomie hun brood moeten verdienen ziet de brave new world er minder rooskleurig uit. Jeroen van Bergeijk schetst in Uberleven een angstaanjagend toekomstbeeld waarin mensen elkaar continu beoordelen, waarin gedrag gestuurd wordt door je rating en waarin je "sterrenbeoordeling' de plaats inneemt van een cv. Uberleven is een origineel portret van het hedendaagse Amsterdam, gezien door de ogen van een atypische taxichauffeur, Jeroen van Bergeijk.

Wil je het boek lezen?Uberleven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen van Bergeijk. Lezen Uberleven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN