Verloren herinnering

Verloren herinnering - Astrid den Boer-Hasenbos | Fthsonline.com

... dagen in isolatie. "Een unieke samenwerking waar deze 18 escaperooms erg trots op mogen zijn ... Anti verloren herinnering Online Aanbiedingen | Gearbest ... ... . Escape Rooms Nederland heeft met ontzettend veel plezier dit avontuur van De Verloren Herinnering mogen ervaren. De Verloren Herinnering. Een uitdagend en gevarieerd spel voor deze dagen in isolatie De Verloren Herinnering. Een uitdagend en gevarieerd spel voor deze dagen in isolatie Verloren Herinneringen for iPad, iPhone, Android, Mac & PC! Ga op zoek naar je verleden in Verloren Herinneringen, een bloedstollend spel!! Foto: De Verloren Herinnering - Creators United. Aanvangstijden Ongeveer 3 tot 10 uur speelplezier. Je kunt het in je eentje spelen of met h ... Sterkte wensen overlijden vader. Teksten, zinnen en gedichten. ... . Aanvangstijden Ongeveer 3 tot 10 uur speelplezier. Je kunt het in je eentje spelen of met het hele gezin. Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf. Prijzen Gratis. Achttien escape rooms uit het hele land hebben de handen ineengeslagen en samen een online spel ontwikkeld: de Verloren Herinnering. Een online avontuur voor iedereen die houdt van escape rooms en puzzelen, en in deze tijden van thuiswerken en isolatie wil "ontsnappen" aan de huidige werkelijkheid. (Vanaf 10 jaar. Voor 1-6 spelers) Verloren herinnering....

INFORMATIE

AUTEUR
Astrid den Boer-Hasenbos
DIMENSIE
11,97 MB
BESTANDSNAAM
Verloren herinnering.pdf

OMSCHRIJVING

Matt Cavanaugh wordt in een bar aangesproken door Julia. Na een paar wijntjes valt ze bewusteloos aan zijn voeten neer. Matt besluit Julia te helpen en laat haar in zijn kamer haar roes uitslapen. Het blijkt dat Julia na een auto-ongeluk verslaafd is geraakt aan sterke pijnstillers en lijdt aan een ernstig geheugenverlies. Waar zijn haar ouders? Waar is haar verloofde gebleven? Matt helpt haar met afkicken. Beetje bij beetje komt haar geheugen terug.

Wil je het boek lezen?Verloren herinnering in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Astrid den Boer-Hasenbos. Lezen Verloren herinnering Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN