Op dit moment zijn er wereldwijd 45 miljoen mensen dronken

Op dit moment zijn er wereldwijd 45 miljoen mensen dronken - John Lloyd | Fthsonline.com

... quizjes en kennis waar je niets aan hebt ... PDF Download Lieve meneer God | BANK72 PDF ... . Nieuwste titel: 'Op dit moment zijn er wereldwijd 45 miljoen mensen dronken en 1338 andere nutteloze feiten'. Uit dat boek verzamelden wij de 20 meest nutteloze. OP DIT MOMENT ZIJN ER WERELDWIJD 45 MILJOEN MENSEN DRONKEN EN 1338 ANDERE NUTTELOZE FEITEN Samengesteld door John Lloyd, John Mitchinson en James Harkin met de hulp van de QI-elfen Anne Miller, Andrew Hunter Murray, Anna Ptaszynski en Alex Bell. Op dit moment zijn er wereldwijd 45 mil ... PDF Op Dit Moment Zijn Er Wereldwijd 45 Miljoen Mensen Dronken ... ... . Op dit moment zijn er wereldwijd 45 miljoen mensen dronken. Placeholder. Op dit moment zijn er wereldwijd 45 miljoen mensen dronken. en 1338 andere nutteloze feiten. John Lloyd. John Mitchinson. De BBC zendt al jaren de hilarische en ­populaire quiz QI uit, gepresenteerd door ­Stephen Fry. Je raakt er verslaafd aan ... Maar we kunnen nu thuis en op borrels ook weer leuke wetenswaardigheden oplepelen, ... Op dit moment zijn er wereldwijd 45 miljoen mensen dronken ... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, John Lloyd, John Mitchinson - Op dit moment zijn er wereldwijd 45 miljoen mensen dronken John Lloyd is een geweldige auteur. Download en lees het boek Op dit moment zijn er wereldwijd 45 miljoen mensen dronken op onze website bank72.n...

INFORMATIE

AUTEUR
John Lloyd
DIMENSIE
5,15 MB
BESTANDSNAAM
Op dit moment zijn er wereldwijd 45 miljoen mensen dronken.pdf

OMSCHRIJVING

De BBC zendt al jaren de hilarische en ­populaire quiz QI uit, gepresenteerd door ­Stephen Fry. Maar we kunnen nu thuis en op borrels ook weer leuke wetenswaardigheden oplepelen, want na het succes van de vorige ­QI-boekjes keert het ­QI-team terug met een ­nieuwe voorraad feiten die verbazen en die je ­wijzer maken. Je raakt er verslaafd aan - eenmaal aan het lezen hou je niet meer op. Wist je bijvoorbeeld dat Saoedi-Arabië zand ­importeert, dat Wagner altijd roze ondergoed droeg, dat je niet kunt fluiten als je een ruimte­pak draagt, dat J.K. Rowling geen tweede voornaam heeft en dat de eerste computermuis van hout was? Na het lezen van dit vermakelijke en informatieve boek kun je op feestjes alle vervelende, frustrerende betweters van deze wereld weer eens lekker op hun nummer zetten, en zelf gevat en slim uit de hoek komen.

Wil je het boek lezen?Op dit moment zijn er wereldwijd 45 miljoen mensen dronken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Lloyd. Lezen Op dit moment zijn er wereldwijd 45 miljoen mensen dronken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN