Te voet is het heelal drie dagen ver

Te voet is het heelal drie dagen ver - K. Michel | Fthsonline.com

...Gewicht: 132 gram. Uitgever ... Te voet is het heelal drie dagen ver (ePUB) Bekijk alles ... Te voet is het heelal drie dagen ver (e-Book) - K. Michel ... ... . Te voet is het heelal drie dagen ver K. Michel • Boek • paperback. Samenvatting . K. Michel is de dichter van een klein oeuvre, maar wat hij maakt is van topniveau. Te voet is het heelal drie dagen ver bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Te voet is het heelal drie dagen ver K. Michel Uit de titels van zijn nieuwe gedichten spreekt al de reikwijdte van zijn wereld: 'Wat de papegaai van de ontvoerde politica zei', 'In knollenland', 'Fabel', 'Vragen & klepels', 'Bach voor één vinger'. Te voet is het heelal drie dagen ver Edition Format Paperback Number of Pages 56 pages ... Te voet is het heelal drie dagen ver 9789025447755 ... ... . Te voet is het heelal drie dagen ver Edition Format Paperback Number of Pages 56 pages Book Language Dutch Ebook Format PDF, EPUB. Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). K. Michel is de dichter van een klein oeuvre, maar wat hij maakt is van topniveau. Uit de titels van zijn nieuwe gedichten spreekt al de reikwijdte van zijn wereld: 'Wat de papegaai van de ontvoerde politica zei', 'In knollenland', 'Fabel', 'Vragen & klepels', 'Bach voor één vinger'. Bestel Te voet is het heelal drie dagen ver Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Te Voet Is het Heelal Drie Dagen Ver - K. Michel (2016) mijn stem. 3,50 (1) 1 stem . Nederlands Gedichtenbundel Psychologisch . 53 pagina's Eerste druk: Atlas Contact, Amsterdam (Nederland) Uit de titels van de ... Te voet is het heelal drie dagen ver K. Michel K. Michel is de dichter van een klein oeuvre, maar wat hij maakt is van topniveau. Uit de titels van zijn nieuwe gedichten spreekt al de reikwijdte van zijn wereld: 'Wat de papegaai van de ontvoerde politica zei', 'In knollenland', 'Fabel', 'Vragen & klepels', 'Bach voor één vinger'. Te voet is het heelal drie dagen ver. Omschrijving: K. Michel is de dichter van een klein oeuvre, maar wat hij maakt is van topniveau. Uit de titels van zijn nieuwe gedichten spreekt al de reikwijdte van zijn wereld: 'Wat de papegaai van de ontvoerde politica zei', 'In knollenland', ... Ook in zijn nieuwe bundel Te voet is het heelal drie dagen ver gebruikt K. Michel (1958) de readymade als beproefd recept. Vrij exemplarisch is het gedicht 'Zijn oude vriend Norman Malcolm kijkt terug', waarin citaten staan uit Malcolms boek Wittgenstein. Een biografisch essay (1968). Te voet is het heelal drie dagen ver (boek) Bekijk alles. Te voet is het heelal drie dagen ver K. Michel • ebook • epub. Samenvatting . K. Michel is de dichter van een klein oeuvre, maar wat hij maakt is van topniveau....

INFORMATIE

AUTEUR
K. Michel
DIMENSIE
11,6 MB
BESTANDSNAAM
Te voet is het heelal drie dagen ver.pdf

OMSCHRIJVING

K. Michel is de dichter van een klein oeuvre, maar wat hij maakt is van topniveau. Uit de titels van zijn nieuwe gedichten spreekt al de reikwijdte van zijn wereld: 'Wat de papegaai van de ontvoerde politica zei', 'In knollenland', 'Fabel', 'Vragen & klepels', 'Bach voor één vinger'.

Wil je het boek lezen?Te voet is het heelal drie dagen ver in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K. Michel. Lezen Te voet is het heelal drie dagen ver Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN