Wraak

Wraak - Dannis Kramers | Fthsonline.com

...at niet waard is! Wraak als vergelding Wraak is een vergelding van onrecht of leed, vaak in de vorm van wilde agressie ... wraak - Vertaling Nederlands-Duits - Mijnwoordenboek ... . Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'wraak', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Wraak is het langverwachte vervolg op de bestseller Mocro Maffia, waarvan inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht zijn. Het werd genomineerd voor de prestigieuze Brusseprijs 2015 voor het beste journalistieke boek en vormde de basis voor de veelgeprezen serie Mocro Maffia op Videoland.. Na de dubbele liquidatie in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt in 2012 veranderde het misdaadlandschap ... De beste w ... Wraak eBook door Wouter Laumans - 9789048836222 | Rakuten Kobo ... .. Na de dubbele liquidatie in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt in 2012 veranderde het misdaadlandschap ... De beste wraak is de wraak die niet wordt uitgevoerd. De beste wraak is glimlachen naar de haat, de woede onderdrukken en de ander laten zien dat we gelukkig kunnen zijn. Want er is geen betere strategie dan die van kalm en wijs handelen en voorwaarts te gaan, met een sterke blik en een uitgerust hart. Wraak is het vierde boek van Daniëlle Bakhuis. Wat opvalt is de cover: met een computermuis en hartjes van zoet snoepgoed speelt het handig in op de gebeurtenissen in het boek. Misschien zelfs met een knipoog; zoete wraak is namelijk wat Frederique aan het einde krijgt. Wraak nemen op wie dan ook. Als iemand jou iets aangedaan heeft dat zo vervelend, frustrerend, of ronduit gruwelijk is, dan zit er misschien niets anders op dan wraak te nemen. Het kan soms alleen moeilijk zijn om te weten waar je moet... Dat wraak nemen mochten ze in de volgende ronde weer naar hartelust uitvoeren. Dit keer door de decibellen voor bepaalde deelnemers te bepalen, die een toeter te horen kregen wanneer ze iets fout deden in het spel, tot aan het niveau van een helikopter die vlak boven je hoofd vliegt (105 decibel). Wraak door Danielle Bakhuis. Door gebruik te maken van Scholier...

INFORMATIE

AUTEUR
Dannis Kramers
DIMENSIE
9,62 MB
BESTANDSNAAM
Wraak.pdf

OMSCHRIJVING

De Nederlandse Mick zit na een mislukte drugsdeal een lange gevangenisstraf uit in de beruchte Colombiaanse gevangenis La Modelo. Mick zint op wraak op topcrimineel Chucho van het Popayánkartel, die zijn vrouw vermoordde en zijn dochter ontvoerde. Na een verlinkte deal met cocaïne en Sovjetwapens belanden een Chicanogangster uit LA genaamd Tiberio en een Bosnische elitesoldaat, Prilaz, ook door toedoen van de machtige Chucho bij Mick achter de tralies. De drie mannen sluiten een hechte vriendschap en hebben in hun cel alle tijd om de ultieme wraakactie op Chucho te organiseren. Maar dan moeten ze eerst ontsnappen uit de hel op aarde. Wraak is een rit door de krochten van de internationale onderwereld. Het neemt je mee naar de achterbuurten van LA en belegerd Sarajevo, tot de hel van een Colombiaanse gevangenis. Net zo cynisch, waanzinnig en gruwelijk als King Coke: Kramers is een Nederlandse meester van internationale allure.

Wil je het boek lezen?Wraak in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dannis Kramers. Lezen Wraak Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN