Heerestraat en Rozenlaan

Heerestraat en Rozenlaan - Carlie van Tongeren | Fthsonline.com

...en door Carlie van Tongeren, koopt u bij Boeken ... Heerestraat en Rozenlaan - Chicklit.nl ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Nina's ouders zijn net gescheiden. Dat betekent niet alleen dat Nina vanaf nu elk weekend met een enorme weekendtas heen en weer moet fietsen tussen twee huizen, maar ook dat ze in sneltreinvaart moet wennen aan de nieuwe situatie. Aan de nieuwe vriendin van haar vader bijvoorbeeld, die twee kinderen heeft: Lindi (type valse stiefzus) en Mark (headbangende metalfan). En aan het feit dat haar ... Nina's ouders zi ... Carlie van Tongeren - Heerestraat en Rozenlaan - Ik vind ... ... . En aan het feit dat haar ... Nina's ouders zijn net gescheiden. Dat betekent niet alleen dat Nina vanaf nu elk weekend met een enorme weekendtas heen en weer moet fietsen tussen twee huizen, maar ook dat ze in sneltreinvaart moet wennen aan de nieuwe situatie. Aan de nieuwe vriendin van haar vader bijvoorbeeld, die twee kinderen heeft: Lindi (type valse stiefzus) en Mark (headbangende metalfan). mijn rampzalige leven in twee huizen - Heerestraat en Rozenlaan van Carlie van Tongeren (Paperback). Nina's ouders zijn net gescheiden. Dat betekent niet alleen dat Nina vanaf nu elk weekend met een enorme weekendtas heen en weer moet fietsen tussen twee huizen, maar ook dat ze in sneltreinvaart moet wennen aan de nieuwe situatie. Aan de nieuwe vriendin van haar vader bijvoorbeeld, die twee ......

INFORMATIE

AUTEUR
Carlie van Tongeren
DIMENSIE
5,90 MB
BESTANDSNAAM
Heerestraat en Rozenlaan.pdf

OMSCHRIJVING

Nina's ouders zijn net gescheiden. Dat betekent niet alleen dat Nina vanaf nu elk weekend met een enorme weekendtas heen en weer moet fietsen tussen twee huizen, maar ook dat ze in sneltreinvaart moet wennen aan de nieuwe situatie. Aan de nieuwe vriendin van haar vader bijvoorbeeld, die twee kinderen heeft: Lindi (type valse stiefzus) en Mark (headbangende metalfan). En aan het feit dat haar moeder als een zombie-in-pyjama door het huis wandelt.Eigenlijk heeft Nina het al druk genoeg met voetbal, vriendinnen en haar laatste schooljaar - en nu komt dit er ook nog bij. Hoe moet ze dit in hemelsnaam allemaal tegelijk doen?

Wil je het boek lezen?Heerestraat en Rozenlaan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carlie van Tongeren. Lezen Heerestraat en Rozenlaan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN