het plantenlab

het plantenlab - Judith Baehner | Fthsonline.com

...n kamerplanten. Niet moeilijk of saai, maar juist heel verrassend en eenvoudig ... Het plantenlab van Judith Baehner | Boek en recensies ... ... . Het Plantenlab: kamerplanten verzorgen, verzamelen, stylen, stekken en zaaien \\n \\nHet Plantenlab is hét kamerplantenboek van nu. Inspirerend, praktisch en uitnodigend. \\n \\nDit boek vertelt alles wat je over kamerplanten wilt weten. In een paar hoofdstukken komen alle praktische vragen aan bod: de keuze van je planten, verzorging, stekken, zaaien en ... Het Plantenlab is hét kamerplantenboek van nu. Inspirerend, praktisch en ... Het plantenlab | Forte Groen ... ... Het Plantenlab is hét kamerplantenboek van nu. Inspirerend, praktisch en uitnodigend. Dit boek vertelt alles wat je over kamerplanten wilt weten. In een paar hoofdstukken komen alle praktische vragen aan bod: de keuze van je planten, verzorging, stekken, zaaien en verpotten. Het plantenlab is hét kamerplantenboek van nu: inspirerend, praktisch en uitnodigend. Dit boek vertelt alles wat je over kamerplanten wilt weten. In eenpaar hoofdstukken komen alle praktische vragen aan bod: de keuze van je planten, verzorging, stekken, zaaien en verpotten. het Plantenlab: kamerplanten verzorgen, verzamelen, stylen, stekken en zaaien Het Plantenlab is hét kamerplantenboek van nu. Inspirerend, praktisch en uitnodigend. Dit boek vertelt alles wat je over kamerplanten wilt weten....

INFORMATIE

AUTEUR
Judith Baehner
DIMENSIE
5,69 MB
BESTANDSNAAM
het plantenlab.pdf

OMSCHRIJVING

Voor iedereen, met of zonder groene vingers, schreef, stylde en ontwierp Judith Baehner dit hip & trendy kamerplantenboek met een vintage-achtige look. Van verzorgen van de kamerplanten, zaaien en stekken tot en met het zelf ontwerpen en maken van de bloempotten: het boek is een lust voor iedereen die houdt van groen in huis!

Wil je het boek lezen?het plantenlab in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Judith Baehner. Lezen het plantenlab Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN