Klein geluk - Klein geluk voor de mantelzorger

Klein geluk - Klein geluk voor de mantelzorger - Maria Grijpma | Fthsonline.com

...meer serieuze aangelegenheden. Bij deze workshop proberen we de 'recepten voor klein geluk' samen uit ... Klein geluk voor de mantelzorger | Boeken ... . Zo kun je ervaren dat je inderdaad binnen enkele minuten, rust, nieuwe energie of inspiratie kunt opdoen. We gaan samen in gesprek, zoeken naar de best passende oplossing en dragen zorg voor het bieden van een woonomgeving waar de cliënt kwaliteit van leven ervaart. Meer informatie Als u vragen heeft of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Sari van Veen, consulent mantelzorg, via: [email protected] of 06-12580329. Geschreven bij Klein geluk - Klein geluk voor de mantelzorger ... Mantelzorg - KleinGeluk ... [email protected] of 06-12580329. Geschreven bij Klein geluk - Klein geluk voor de mantelzorger. Dit met vaart geschreven boek is ideaal voor een scala aan mantelzorgers. Het is licht en vriendschappelijk getoonzet, en geeft inderdaad een schat aan raad en bereikbare bronnen aan mensen die soms hun zorgtaak als een (te)zware last beschouwen, en er een andere draai aan willen geven. Mantelzorger zijn is iets wat je meestal overkomt: je partner, ouder, kind of vriend wordt ziek en jij neemt een deel van de zorg op je.Mantelzorger zijn vergt ook heel wat van je. Het is daarom belangrijk goed voor jezelf te zorgen.. Mantelzorgvereniging Samana bracht daarom een Vlaamse versie uit van het boek 'Klein geluk voor de mantelzorger in Vlaanderen'. Mantelzorgers die een deel van de zorg voor een partner, ouder, kind of vriend op zich nemen, moeten ook goed voor zichzelf zorgen. Hiertoe vinden ze in 'Klein geluk voor de mantelzorger in Vlaanderen' tientallen tips en 'recepten'. Steeds wordt verwezen naar inspirerende boeken en websites die helpen om goed voor zichzelf te zorgen. Klein geluk voor de mantelzorger is een positief boek! Het biedt ...

INFORMATIE

AUTEUR
Maria Grijpma
DIMENSIE
12,66 MB
BESTANDSNAAM
Klein geluk - Klein geluk voor de mantelzorger.pdf

OMSCHRIJVING

Klein geluk voor de mantelzorger' van Maria Grijpma en Inge Jager is een cadeautje, een pareltje, een onmisbaar kleinood voor iedere mantelzorger!'Klein geluk voor de mantelzorger' van Maria Grijpma en Inge Jager is een cadeautje voor iedere mantelzorger! In de vorm van recepten die telkens beginnen met een herkenbare situatie of behoefte (je bent moe, je hebt behoefte aan steun, je wilt rust) geven Maria en Inge inspiratie, steun, troost, praktische suggesties, (h)erkenning, ervaringsverhalen en verwijzingen naar inspirerende boeken en websites. De heldere en liefdevolle aanwijzingen van Maria en Inge helpen (overbelaste) mantelzorgers om stap voor stap klein geluk terug in hun leven te brengen. Mantelzorger zijn is niet altijd makkelijk, steun komt soms uit onverwachte hoek en dit boekje is er daar één van. Diverse Nederlandse gemeentes en mantelzorginstellingen hebben 'Klein geluk voor de mantelzorger' cadeau gegeven aan de mantelzorgers in hun gemeente, waardoor het boek binnen no time al toe was aan een derde druk!

Wil je het boek lezen?Klein geluk - Klein geluk voor de mantelzorger in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maria Grijpma. Lezen Klein geluk - Klein geluk voor de mantelzorger Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN