Mooie schepen en banen in de haven van Rotterdam Rood 4

Mooie schepen en banen in de haven van Rotterdam Rood 4 - Cees de Keijzer | Fthsonline.com

...iale media zoals Twitter en Facebook. Mooie schepen en banen 8 - Mooie schepen en banen in de haven van Rotterdam (8) (Hardcover) ... Cees de Keijzer, Hans Roodenburg: Mooie schepen en banen 5 ... . In alweer het achtste deel is opnieuw een scala aan schepen... Dat is dan ook de reden waarom zij in dit boek de blik richten op het mooie van de haven en de scheepvaart. De auteurs hebben een selectie gemaakt van - vaak bijzondere - schepen en banen. Roodenburg en De Keijzer zijn ervan overtuigd dat door hun selectie een informatief en leerzaam boek is ontstaan. De haven gaat weer meer leven!In 2010 verscheen het eerste deel van 'Mooie schepen en banen in de haven van Rotterdam, waarbijâ ... Rotterdam vanuit de wolken - Uitgeverij Watermerk BV ... . De haven gaat weer meer leven!In 2010 verscheen het eerste deel van 'Mooie schepen en banen in de haven van Rotterdam, waarbij… Meer Mooie schepen en banen in de haven van Rotterdam Blauw 2010 (Paperback). Als vooraanstaande haven krijgt Rotterdam jaarlijks tal van schepen, die... Rotterdam vanuit de wolken Luchtfoto's 1950-1990 Bart Hofmeester/AeroCamera € 39,95 verzendkosten: € 5,00 Parels uit de Hofmeester-schat Fotograaf Bart Hofmeester (1921-2001) was een van de pioniers van de commerciĂ«le luchtfotografie. Vanaf de jaren 50 hing… Mooie schepen en banen in de haven van Rotterdam 4 | ISBN 9789491354397 direct en eenvoudig te ...

INFORMATIE

AUTEUR
Cees de Keijzer
DIMENSIE
7,58 MB
BESTANDSNAAM
Mooie schepen en banen in de haven van Rotterdam Rood 4.pdf

OMSCHRIJVING

De haven gaat weer meer leven!In 2010 verscheen het eerste deel van 'Mooie schepen en banen in de haven van Rotterdam, waarbij destijds werd gesteld dat onder de bevolking de haven niet meer leeft zoals vroeger. Bij het verschijnen van dit vierde deel is de constatering dat het vijf jaar later wel iets beter is geworden door gerichte informatie op nieuwe sociale media zoals Twitter en Facebook. Afgezien van vakbladen en sommige internetsites krijgen de samenlevingsproblemen van een grote stad in de algemene media - de dagbladen, huis-aan-huisbladen en radio en televisie - nu eenmaal hogere prioriteit, waarbij populariteit de boventoon voert. Hierbij komt de haven alleen maar in het nieuws als zich grote kwesties (schandalen, cijfers over goederenoverslag en arbeidsonrust) voordoen. Met deze boekenreeks ligt dat anders en blijven de auteurs onverminderd de blik richten op de boeiende aspecten van onze haven met de scheepvaart in al haar facetten. Hiermee onderstrepen zij ook het economisch belang van de haven die directe werkgelegenheid biedt aan zo'n 92.000 personen. Met een goederenoverslag van 440,5 miljoen ton heeft de 'Poort naar Europa' in de HLH (Hamburg - Le Havre) range een marktaandeel van ruim 37 procent, waarmee Rotterdam euro lateraal onbedreigd aan de top staat. Cees de Keijzer (1943) is ruim een halve eeuw actief in scheepvaart- en havenzaken. Hij begon als officier bij de Holland Amerika Lijn en voer voor ver¬schillende Nederlandse en buitenlandse rederijen. Daarna werkte hij 26 jaar voor het (Gemeentelijk) Havenbedrijf Rotterdam in diverse operationele en beleidsfuncties. In 2004 ging hij met pensioen en werd voor zijn verdiensten onderscheiden met de Erasmusspeld. Sinds 2004 is hij voorzitter van de World Ship Society Rotterdam, een actieve club van meer dan driehonderd 'shipaholics'.Hans Roodenburg (1945) is een onafhankelijke journalist met meer dan veertig jaar ervaring in met name maritieme aangelegenheden. Hij werkte voor diverse gerenommeerde dagbladen in Rotterdam. Inmiddels schrijft hij al tien jaar als freelancer artikelen voor het vakblad Mainport, de internetsite Rotterdam Vandaag & Morgen en De Oud-Rotterdammer.

Wil je het boek lezen?Mooie schepen en banen in de haven van Rotterdam Rood 4 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cees de Keijzer. Lezen Mooie schepen en banen in de haven van Rotterdam Rood 4 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN