Adolf Hitler

Adolf Hitler - Volker Ullrich | Fthsonline.com

...e, 20 april 1889 - Berlijn, Duitsland, 30 april 1945), was een bekende Duitse dictator en de leider van de politieke partij NSDAP (Nationaal-Socialistische Duitse Arbeiders Partij) ... Adolf Hitler - IMDb ... . Hij was de man die gekozen werd door het volk en de macht had om de Tweede Wereldoorlog te stichten en dode meer dan tien miljoen mensen uit verschillende landen. Adolf Hitler werd geboren op 20 april 1889, 's avonds om halfzeven, in een herberg bij een klein stadje (Braunau am Inn) dat ligt in Oostenrijk. De vader van Hitler, Alois Hitler, werkte bij de douane. Zijn moeder was thuis en was erg lief voor Adolf. Adolf Hitler was born on 20 April 1889 in Braunau am Inn, a town in Aus ... Adolf Hitler - Wikikids ... . De vader van Hitler, Alois Hitler, werkte bij de douane. Zijn moeder was thuis en was erg lief voor Adolf. Adolf Hitler was born on 20 April 1889 in Braunau am Inn, a town in Austria-Hungary (in present-day Austria), close to the border with the German Empire. He was the fourth of six children born to Alois Hitler and his third wife, Klara Pölzl.Three of Hitler's siblings—Gustav, Ida, and Otto—died in infancy. Also living in the household were Alois's children from his second marriage: Alois ... Adolf Hitler als klein kind Adolf Hitler werd op 20 april 1889 geboren in Braunau am Inn, een Oostenrijks stadje aan de grens van Duitsland.Vooral met zijn moeder, Klara Pölzl, had hij een goede band. De relatie met vader Alois Hitler was een stuk slec...

INFORMATIE

AUTEUR
Volker Ullrich
DIMENSIE
9,43 MB
BESTANDSNAAM
Adolf Hitler.pdf

OMSCHRIJVING

De nieuwe grote Hitler-biografie van onze tijd - Deel 2Zou de grote breuk in de geschiedenis van de westerse beschaving – de vernietigingsoorlog in Oost-Europa en de moord op de Europese Joden – zonder Hitler denkbaar zijn geweest? Met soevereine expertise en op basis van nieuwe bronnen laat historicus Volker Ullrich zien in welke mate de dictator de wijze van oorlogvoering en de ontwikkeling van de Holocaust heeft bepaald. Daarbij wordt duidelijk dat de monsterlijke misdaden alleen mogelijk waren omdat Hitler tot het bittere einde op de medewerking van de generale staf en een groot deel van de bevolking kon rekenen.In dit tweede en laatste deel van zijn meesterlijke biografie behandelt Ullrich de periode vanaf het ontbranden van de Tweede Wereldoorlog in 1939 tot de apocalyptische finale en Hitlers zelfmoord in 1945.

Wil je het boek lezen?Adolf Hitler in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Volker Ullrich. Lezen Adolf Hitler Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN