Blijven ademhalen

Blijven ademhalen - Hedi de Vree | Fthsonline.com

... ademhalen. 18 november 2019. Deze lezing sprak Stefan Paas uit tijdens het symposium voorafgaande aan de Nacht van de Theologie op 16 november 2019 ... Blijven ademhalen | Hedi de Vree - Doorbraak winkel ... . Het is een lezing over de toekomst van de theologie waarover hij ook een essay schreef: Zoeken naar het goede leven. Dames en heren, 'Blijven ademhalen, wat yoga mij over liefde, verdriet en het leven leerde' door Hedi de Vree - Onze prijs: €18,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Blijven ademhalen . Created with Sketch. Blijven ademhalen. De berichten over stress en burn-out bij studenten buitelen over elkaar heen. Met een deel van de studente ... Blijven ademhalen door Hedi de Vree (paperback ... ... . Created with Sketch. Blijven ademhalen. De berichten over stress en burn-out bij studenten buitelen over elkaar heen. Met een deel van de studenten gaat het niet goed. Onderzoek laat zien dat een stapeling van factoren zorgt voor overdruk, die niet altijd tijdig gesignaleerd wordt. Ik haal 'Blijven ademhalen' van Hedi de Vree uit mijn tas. 'Yoga geeft iedereen de kracht zijn leven beter, gelukkiger en rustiger te maken,' lees ik. Dat belooft wat! Snel neem ik een hap van mijn gevulde koek, want op de voorkant van het boek staan, behalve poppetjes in yogahoudingen, ook halve appels en peren. Ik leerde mezelf beter ademhalen, en al na een dag of drie waren de problemen een stuk minder. En niet alleen dat - de betere ademhaling helpt me ook stress verminderen en zo lekker kalm te blijven. Dus laten we eens kijken wat je kunt doen om je ademhaling te verbeteren. 1. Houd je mond dicht. Dit was voor mij echt een openbaring. Rustig blijven ademhalen dus! Gelukkig doet ons lichaam dat vanzelf. Het belang van ademhalen wordt ook onderstreept door de populariteit van meditatie. In meditatie is het focussen op de ademhaling één van de belangrijkste technieken. Dit heeft bewezen en sterke effecten op onder andere het verminderen van stress, angst en depressie. 'Blijven ademhalen is alles behalve zweverig. Hedi was (en is) geen zweefteef die alleen maar over chakra's en bomen omhelzen kan praten... een aanrader voor mensen die 'iets' met yoga of mindfulness hebben. Bestel Blijven ademhalen van Hedi de Vree. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd "Blijven ademhalen is alles behalve zweverig. Hedi was (en is) geen zweefteef die alleen maar over chakra's en bomen omhelzen kan praten… een aanrader voor me...

INFORMATIE

AUTEUR
Hedi de Vree
DIMENSIE
3,52 MB
BESTANDSNAAM
Blijven ademhalen.pdf

OMSCHRIJVING

‘Wie denkt dat Blijven ademhalen een boek over yoga is, heeft het mis. Het is een dapper en kwetsbaar portret van hoop, liefde en uiteindelijk geluk.’ – Isa Hoes, auteur van Toen ik je zag en KompasEen paar jaar geleden voelde Hedi de Vree zich ongelukkig en alleen. Ze was onzeker in haar werk, haar moeder was net overleden en haar huwelijk wankelde. Alles veranderde toen ze, in eerste instantie met tegenzin, naar een yogales ging, en daar iets heel anders vond dan ze verwacht had. Inmiddels is ze gelukkig, zelfverzekerd en vol levenslust, en dit allemaal door bewust bezig te zijn met haar lichaam en geest. Hedi de Vree ontdekte hoe yogalessen – over kracht, balans en flexibiliteit – symbool kunnen staan voor het leven, en schreef met Blijven ademhalen een persoonlijk en inspirerend boek over doorzettingsvermogen, focus, geluk en rust in je leven vinden.

Wil je het boek lezen?Blijven ademhalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hedi de Vree. Lezen Blijven ademhalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN