De drugsmaffia dicteert

De drugsmaffia dicteert - Gerlof Leistra | Fthsonline.com

...Nieuw Amsterdam, 24 augustus 2020 Intensieve aandacht van de politie - de speciale Week van het Buitengebied in het Zuiden is een goed initiatief - en sanering van afgedankte bedrijfsgebouwen zijn nodig ... Antwerpse drugsmaffia klapt uit de biecht: "90 kilo coke ... ... . Het lastigst is misschien nog wel de maatschappelijke discussie over het drugsgebruik zelf. Het gedoogbeleid werkt voor geen meter. De drugsmaffia floreert erbij. De onderwereld is steeds prominenter op zoek naar productieruimtes voor drugs en vertimmert zo nodig doodleuk uw schuur. Zat de drugsmaffia tot voor kort vooral voor in Brabant, ze waaiert nu uit over andere delen van het land. Vooral langs de oostgrens vindt de politie vaker drugsfabriekjes. Leegstaande (agrarische) ge ... De drugsmaffia dicteert - studentsmedia.nl - Groot aanbod ... ... . Zat de drugsmaffia tot voor kort vooral voor in Brabant, ze waaiert nu uit over andere delen van het land. Vooral langs de oostgrens vindt de politie vaker drugsfabriekjes. Leegstaande (agrarische) gebouwen zat. De drugsmaffia krijgt het wel steeds moeilijker in Mexico. Door de meldingsplicht die geldt voor grote transacties, kunnen ze enkel nog kleine bedragen ongehinderd heen en weer sturen. Om grotere bedragen te doen circuleren, moeten er medewerkers van banken en controlediensten worden omgekocht. Contact; [email protected]; Home; Oorlog en Vrede De vermeende bendeleider John H. uit Sint-Willebrord kreeg in 2003 elf jaar celstraf als leider van de York bende. Die hield zich in de jaren '90 bezig met grootschalige productie en export van xtc. Drugsmaffia gaat de boer op. Gedumpt drugsafval, malafide huurders, bedreigingen en drugsresten in het slootwater. Boeren voelen de gevolgen van de drugsindustrie. Vooral in Brabant. Nederland staat er internationaal om bekend en exporteert drugs tot in verre oorden; het is een miljardenindustrie. De drugsmaffia zaait dood en verderf in onze samenleving. De doodsbedreigingen nemen toe. "Ons land is afgegleden tot het centrum van de drugswereld. We zijn de greep totaal kwijt en het wordt met de dag erger", constateert Henk Krol in een debat met verantwoordelijk minister Grapperhaus. drugsmaffia Volg dit. Premium. 11 mrt. Binnenland. Familie verdachte Urkers in zak en as. De familie van de twee Urkers die vrijdag zijn gepakt in Zweden is ten einde raad. Standpunt Was het Bart De Wever niet die waarschuwde dat de drugsmaffia zich zou inkopen in de politiek? Bart Eeckhout Beeld Eva Beeusaert. Bart Eeckhout is hoofdredacteur van De Morgen. Exclusief ... Als het gaat om de drugsmaffia zijn wij allemaal naïef Stevo Akkerman 20 september 2019 , 1:00 Wat er ook gezegd werd na de moord op advocaat Derk Wiersum , er was altijd wel iemand die erop wees ......

INFORMATIE

AUTEUR
Gerlof Leistra
DIMENSIE
11,82 MB
BESTANDSNAAM
De drugsmaffia dicteert.pdf

OMSCHRIJVING

De moord op advocaat Derk Wiersum op 18 september 2019 in Amsterdam- Buitenveldert sloeg in als een bom. Nooit eerder werd een strafpleiter uit de weg geruimd; vermoedelijk in opdracht van de levensgevaarlijke drugscrimineel Ridouan Taghi. De rechtsstaat is in haar hart geraakt: 18/9 is ons 9/11. Het dodelijke geweld illustreert de extreme verharding in het milieu. Hoe kon de drugsmaffia zo machtig en extreem gewelddadig worden? Welke rol speelt het gedoogbeleid van (soft)drugs en valt het tij nog te keren?

Wil je het boek lezen?De drugsmaffia dicteert in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerlof Leistra. Lezen De drugsmaffia dicteert Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN