De Mythe van Vrijheid en het Pad van Meditatie

De Mythe van Vrijheid en het Pad van Meditatie - Chogyam Trungpa | Fthsonline.com

... vrijheid en het pad van meditatie (Paperback) ... ChogyamTrungpa: De Mythe van vrijheid en het Pad van ... ... . Vrijheid wordt over het algemeen opgevat als het vermogen om doelen te bereiken en... 'De Mythe van Vrijheid en het Pad van Meditatie' door Chögyam Trungpa, J. Baker, M. Casper - Onze prijs: €19,00 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis De Mythe van Vrijheid en het Pad van Meditatie bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Vrijheid wordt over het algemeen opgevat als ... De Mythe van Vrijheid en het Pad van Meditatie - Chogyam ... ... . Vrijheid wordt over het algemeen opgevat als het vermogen om je doelen te bereiken en op geheel eigen wijze vorm te geven aan de verwezenlijking van je verlangens. Wat is echter de bron van onze doelen en verlangens? Als zij voortvloeien uit onwetendheid, gewoontepatronen en negatieve emoties, is de vrijheid om ze na te streven dan werkelijke vrijheid, of wordt het dan een mythe? Bestel De Mythe van Vrijheid en het Pad van Meditatie van Chogyam Trungpa. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Vrijheid wordt over het algemeen opgevat als het vermogen om je doelen te bereiken en op geheel eigen wijze vorm te geven aan de verwezenlijking van je verlangens. Wat is echter de bron van onze doelen en verlangens? Als zij voortvloeien uit onwetendhe...

INFORMATIE

AUTEUR
Chogyam Trungpa
DIMENSIE
10,20 MB
BESTANDSNAAM
De Mythe van Vrijheid en het Pad van Meditatie.pdf

OMSCHRIJVING

Vrijheid wordt over het algemeen opgevat als het vermogen om je doelen te bereiken en op geheel eigen wijze vorm te geven aan de verwezenlijking van je verlangens. Wat is echter de bron van onze doelen en verlangens? Als zij voortvloeien uit onwetendheid, gewoontepatronen en negatieve emoties, is de vrijheid om ze na te streven dan werkelijke vrijheid, of wordt het dan een mythe?In De mythe van vrijheid wordt het begrip vrijheid binnen de diepzinnige context van het Tibetaans boeddhisme onder de loep genomen. Er komen veel onderwerpen aan de orde waaronder, lijden, begeerte, egoloosheid, verveling, eenvoud, omgaan met emoties, geduld, overgave, alleen-zijn, liefde en krijgerschap.Het is een uniek vermogen van Trungpa om het wezen van de boeddhistische leer met behulp van hedendaagse Westerse taalgebruik en een bevrijdende humor over te brengen. Dat maakt dit boek tot een van de meest toegankelijke bronnen van kennis in de boeddhistische leer. Het daagt ertoe uit ons idee van vrijheid, onze gedachten en onze daden aan een nauwkeuriger onderzoek te onderwerpen en een pad te gaan bewandelen dat naar wezenlijke bevrijding voert.Chögyam Trungpa Rinpoche was meditatiemeester, geleerde en kunstenaar. Geboren in Tibet, vluchtte hij voor de Chinezen naar India en woonde hij later in Engeland, de Verenigde Staten en tenslotte Canada. Hij was de eerste Tibetaanse lama die les gaf in het Engels en schreef tientallen boeken over het Tibetaans boeddhisme. Tevens is hij de oprichter van Naropa University in Boulder en Shambhala Training.

Wil je het boek lezen?De Mythe van Vrijheid en het Pad van Meditatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chogyam Trungpa. Lezen De Mythe van Vrijheid en het Pad van Meditatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN