Rose Harbor 1 - De bed & breakfast in Rose Harbor

Rose Harbor 1 - De bed & breakfast in Rose Harbor - Debbie Macomber | Fthsonline.com

...introductie in een onvergetelijke vriendenkring, waarvan we nog veel zullen horen ... Rose Harbor in bloei | 9789022574218 | Boekerij ... . De zomer is een drukke tijd in de bed & breakfast van Rose Harbor, en eigenares Jo Marie Rose en klusjesman… Meer. 9 99. Direct beschikbaar Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval ... De bed & breakfast in Rose Harbor (Hardcover). Jo Marie Rose heeft haar man verloren. Op zoek naar rust en de mogelijkheid van een nieuwe start, vestigt... In Rose H ... De bed & breakfast in Rose Harbor | 9789460233807 | Boekerij ... . Op zoek naar rust en de mogelijkheid van een nieuwe start, vestigt... In Rose Harbor voor altijd, het vijfde deel in de serie, komen we het te weten. Voor wie de vorige boeken niet gelezen heeft, is er geen man overboord, het boek is perfect op zichzelf te lezen. In de eerste twee hoofdstukken vertellen Jo Marie en Mark immers hoe ze op dit punt in hun leven gekomen zijn. Jo Marie Rose heeft haar man verloren. Op zoek naar rust en de mogelijkheid van een nieuwe start, vestigt ze zich in het kleine kustplaatsje Cedar Cove. Maar hoe begin je opnieuw na een gelukkig leven samen? Als Jo Marie een kleine bed & breakfast te koop ziet staan, beseft ze dat dit haar kans is. De zomer is een drukke tijd in de bed & breakfast van Rose Harbor, en eigenares Jo Marie Rose en klusjesman Mark Taylor hebben samen veel tijd doorgebracht met het draaiend houden van de zaak. Ondanks goedbedoelde hints van anderen houdt Jo Marie vol dat Mark niet meer is dan een vriend. De bed & breakfast in Rose Harbor (Rose Harbor 1) Ook digitaal verkrijgbaar. Auteur Debbie Macomber Uitgever De Boekerij Jaar 2012 Aantal bladzijden 336. De bed & Breakfast in Rose Harbor book. Read 2,075 reviews f...

INFORMATIE

AUTEUR
Debbie Macomber
DIMENSIE
10,82 MB
BESTANDSNAAM
Rose Harbor 1 - De bed & breakfast in Rose Harbor.pdf

OMSCHRIJVING

Jo Marie Rose heeft haar man verloren. Op zoek naar rust en de mogelijkheid van een nieuwe start, vestigt ze zich in het kleine kustplaatsje Cedar Cove. Maar hoe begin je opnieuw na een gelukkig leven samen? Als Jo Marie een kleine bed & breakfast te koop ziet staan, beseft ze dat dit haar kans is.Haar eerste gast is Joshua Weaver, die voor zijn zieke stiefvader komt zorgen. De twee mannen hebben het nooit goed met elkaar kunnen vinden, en Joshua heeft weinig hoop dat dat nog zal veranderen. Tot hij een oud-klasgenoot van zijn middelbare school tegenkomt, die hem doet inzien dat het nooit te laat is voor verzoening en vergeving.De andere gast is Abby Kincaid, die naar haar geboorteplaats Cedar Cove is teruggekeerd voor de bruiloft van haar broer. De laatste keer dat ze er was is twintig jaar terug, en niet voor niets: het schilderachtige havenstadje herbergt voor haar vooral pijnlijke herinneringen. Door haar familie en oude bekenden weer te zien, begrijpt ze dat ze niet kan blijven weglopen voor het verleden als ze ooit verder wil komen.De bed & breakfast in Rose Harbor is het eerste deel in een nieuwe serie ontroerende romans over oude vrienden, nieuwe kansen en onverwachte liefdes. Een introductie in een onvergetelijke vriendenkring, waarvan we nog veel zullen horen.

Wil je het boek lezen?Rose Harbor 1 - De bed & breakfast in Rose Harbor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Debbie Macomber. Lezen Rose Harbor 1 - De bed & breakfast in Rose Harbor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN