Topadvocatuur - Micha Kat

Topadvocatuur - Micha Kat - M. Kat | Fthsonline.com

...weldige auteur. Download en lees het boek Topadvocatuur - Micha Kat op onze website mmark ... Micha Kat - Lees mee met vluchteling Micha Kat (39): Jan ... ... .nl. Helemaal vrij. U vindt Topadvocatuur - Micha Kat in PDF, ePUB, MOBI. Micha Kat - Lees mee met vluchteling Micha Kat (58): Micha Kat | Topadvocatuur 12 februari 2019 Admin Businessplan , Home , Media 1 'Het duurste zinnetje uit de geschiedenis van de Nederlandse journalistiek'. Kat niet eens probeert duidelijk te maken waarom hij wie over wat interviewt en waarom dat bijzonder is, en gegeven de wijze waarop een en ander in dit boek zijn 236 advocatenblad 4 2 april 2004 recensie micha kat, topadvocatuur: in de keuken van de civiele rechtspraktijk Uitgeverij: Memory Productions Publications B.V., Amsterdam 2004 Micha Kat Topadvocatuur. in de keuken van de civiele rechtspraktijk. ... Revolutionaironline ... .V., Amsterdam 2004 Micha Kat Topadvocatuur. in de keuken van de civiele rechtspraktijk. Gedrukt boek . Genre Non-Fictie Onderwerpen Recht, Overheidsadministratie, burgerlijk recht, Advocatuur, Processen (rechtspraak), Burgerlijk recht Taal Nederlands Meer informatie Uitgever Memory Productions, Amsterdam Verschenen 2004 ISBN 9077640010 Micha Kat (Amsterdam, 5 april 1963) is een Nederlandse journalist, gespecialiseerd in juridische onderwerpen met accent op de advocatuur en accountancy. Na een studie klassieke talen en een korte loopbaan als leraar op een Rotterdams gymnasium stapte hij over naar de journalistiek. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Kat, Micha - Topadvocatuur / In de keuken van de civiele rechtspraktijk Sinds zijn veroordelingen voor de bekladdingen van de woning van Joris Demmink en zijn bommeldingen bij het Ministerie van Pedodoofpotten en het kantoor van de landsadvocaat, lijkt het inmiddels weer een stuk beter te gaan met voormalig NRC-journalist Micha Kat. Hij heeft woonruimte, een vrij scherpe camera en een internetverbinding. Ooit gold journalist Micha Kat als een getalenteerde schrijver en schreef hij voor het Advocatenblad en NRC Handelsblad. Toen Kat echter in 2002 met ruzie vertrok bij NRC Handelsblad, ging he...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Kat
DIMENSIE
7,27 MB
BESTANDSNAAM
Topadvocatuur - Micha Kat.pdf

OMSCHRIJVING

TopadvocatuurAdvocatenkantoren hebben veel geld en veel macht. Niet alleen binnen de juridische wereld, maar ook binnen bedrijfsleven en politiek. Bij het grote publiek is echter nauwelijks bekend hoe deze kantoren opereren en wie er belangrijke mensen zijn.Dit boek is bedoeld als een introductie in de wereld bvan de commerciele topadvocatuur, maar biedt tegelijkertijd een inkijk in de praktijk van onze civiele rechtspraktijk die aan de hand van tien concrete procedures op verschillende rechtsgebieden diepgaand wordt beschreven. Zo maakt de lezer kennis met de praktijk van het bank- en effectenrecht, het ondernemingsrecht, het bestuursrecht en de internationale arbitrage. In een onthullende laatste hoofdstuk wordt stilgestaan bij de keerzijde van de wereld van glitter en glamour: ook op grote advocatenkantoren gebeuren zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Met name rechtenstudenten, financieel-economische journalisten en managers uit het bedrijfsleven kunnen met dit boek hun voordeel doen.Micha Kat (1963) schrijft vanaf 1990 over advocatuur, ondermeer in "Het Advocatenblad, Management Team" en het Engelse "Legal Week".

Wil je het boek lezen?Topadvocatuur - Micha Kat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Kat. Lezen Topadvocatuur - Micha Kat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN