Als je man verandert

Als je man verandert - Rein Bloem | Fthsonline.com

... Een lege tas (2010), Matchboox uitgave; Meer dan Mannelijk (2011) Het Bali van Bloem (2012), over Bali met foto's van Ivan Wolffers; Een meisje van honderd (2012), grote familieroman met als hoofdpersoon de helderziende Moemie In Als je man verandert wordt op indringende en persoonlijke wijze beschreven wat de partner van de patiënt meemaakt vanaf het moment dat de arts de diagnose van prostaatkanker stelt ... Als Je Man Verandert PDF Online - pianofortefestival.nl ... . Schrijfster Marion Bloem interviewde partners van prostaatkankerpatiënten, die in de meeste gevallen voor het eerst die ervaringen met een lotgenoot deelden. Vaak voel je je als vrouw alleen; het is een onderwerp wat je misschien niet makkelijk bespreekt met je vriendinnen. De interviews in dit boek zijn erg herkenbaar. De verhalen kunnen jou en je partner tot steun zijn en je helpen samen de intimiteit t ... Als je man verandert - Rein Bloem. Zoekeenboek.nl ... . Schrijfster Marion Bloem interviewde partners van prostaatkankerpatiënten, die in de meeste gevallen voor het eerst die ervaringen met een lotgenoot deelden. Vaak voel je je als vrouw alleen; het is een onderwerp wat je misschien niet makkelijk bespreekt met je vriendinnen. De interviews in dit boek zijn erg herkenbaar. De verhalen kunnen jou en je partner tot steun zijn en je helpen samen de intimiteit te behouden in je relatie of weer te hervinden. Kortom; het boek "als je man verandert "van ... Geluk en plezier in je relatie komen niet als je je vriend of man verandert, mannen veranderen weinig. Het komt als jij controle krijgt over je leven en geniet van wat je hebt en doet. Het is misschien wel te veel wat er van veel mannen gevraagd wordt door sommige vrouwen. In Als je man verandert wordt op indringende en persoonlijke wijze beschreven wat de partner van de patiënt meemaakt vanaf het moment dat ...

INFORMATIE

AUTEUR
Rein Bloem
DIMENSIE
11,16 MB
BESTANDSNAAM
Als je man verandert.pdf

OMSCHRIJVING

Elke behandeling om prostaatkanker te bestrijden heeft gevolgen die je noch als patiënt, noch als partner kunt voorzien. Is de arts wel in staat om je over die (mogelijke) veranderingen in te lichten?In Als je man verandert wordt op indringende en persoonlijke wijze beschreven wat de partner van de patiënt meemaakt vanaf het moment dat de arts de diagnose van prostaatkanker stelt. Schrijfster Marion Bloem interviewde partners van prostaatkankerpatiënten, die in de meeste gevallen voor het eerst die ervaringen met een lotgenoot deelden.Paul Kil, als uroloog dagelijks geconfronteerd met prostaatkankerpatiënten, legt uit waarom een behandeling te adviseren is of waarom juist niet, bespreekt in de kantlijn de medische aspecten ervan en de medische begeleiding als de ziekte na een chronisch verloop toch naar een einde toe gaat.Deze unieke samenwerking tussen Bloem en Kil en de openhartige interviews met de partners van patiënten geven inzicht in wat prostaatkanker voor een ziekte is, wat die ziekte betekent binnen een relatie, en hoe partners er ieder op hun eigen wijze mee (hebben) leren omgaan.

Wil je het boek lezen?Als je man verandert in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rein Bloem. Lezen Als je man verandert Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN