Boomoliën

Boomoliën - Karin Opitz-Kreher | Fthsonline.com

...l, dr schüssler celzouten, californische bloesems, webwinkel, sterrenbeeld, online webshop, online webwinkel, esoterisch, esoterie, bachbloesems ... Bureau ISBN - Alles wat je moet weten maar wat je nooit is verteld ... ... ...Airnergy therapie(*) Smooth Relief massage(*) Psychologenpraktijk Balans(*) Echilibre Bennebroek(*) Darmreinigingskuren(*) Artsenvereniging ABNG(*) Intenser Leven(*) Boomoliën(*) Padmapani. Vormer en practitioner van de methode Boom der Geheimen ©. Links. Heb je belangstelling in de Boomoliën? Dan is dit een aanrader: Vivapo: Viviane Van Pottelberge. ...mijn gezinsleven, de natuur, de men ... Leona Brugghe - SoÔ ... . Links. Heb je belangstelling in de Boomoliën? Dan is dit een aanrader: Vivapo: Viviane Van Pottelberge. ...mijn gezinsleven, de natuur, de mensen om me heen, mijn werkgebied, de verschillende gevolgde opleidingen [cranio sacraal, astrologische psychologie, kunsttherapie, boomoliën... wintermaanden zet ik regelmatig een. Chi, Volatile of De Levensboom. bakje met boomoliën neer. Dit verdrijft bacteriën die in een ruimte kunnen zijn. Geuren en kwalen, hoe....

INFORMATIE

AUTEUR
Karin Opitz-Kreher
DIMENSIE
9,24 MB
BESTANDSNAAM
Boomoliën.pdf

OMSCHRIJVING

Ontspannen, diep inademen, je accu opladen – dat gaat nergens zo goed als in het bos. Maar in ons dagelijks leven kunnen we dat weldadige groen niet altijd opzoeken. De etherische oliën van bomen zijn dan een ideale oplossing.Deze oliën bevatten hoge concentraties terpenen, de stoffen die een "bosbad' zo gezond maken. Van spar en den tot cipres en van Palo Santoboom tot sandelhout en eucalyptus, Karin Opitz-Kreher weet alles over etherische oliën en geeft in dit boek een overzicht van de vijftien beste soorten. Ook geeft ze gerichte toepassingen die je geestelijke en lichamelijke kracht geven, je helpen aarden en je beschermen tegen stress en overbelasting.Het bos ligt nu altijd binnen handbereik!Karin Opitz-Kreher richtte in 2000 haar eigen wellness- en energiecentrum op. Ze deed opleidingen in Aura-Soma-Bodywork en voetzoolreflexharmonisatie, leidt meditatiegroepen en werkt als biofeedbacktherapeut. In 2013 maakte ze kennis met etherische oliën en kreeg ze hernieuwde belangstelling voor de oude wijsheden over dit bijzondere onderwerp. Ze geeft haar kennis in binnen- en buitenland door via workshops, onlinecongressen en boeken.

Wil je het boek lezen?Boomoliën in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Opitz-Kreher. Lezen Boomoliën Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN