Herademen met de Psalmen

Herademen met de Psalmen - Mirjam van der Vegt | Fthsonline.com

...oops een aantal intense psalmen of psalmgedeelten uit de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) letterlijk op muziek gezet en er nieuwe liederen van gemaakt met woorden van troost ... Herademen met de Psalmen - Mirjam van der Vegt | Boeken.com ... . hoop en verwachting om te luisteren. te zingen en te herademen. Bij het nieuwe boek Herademen met de Psalmen hoort de gelijknamige Stiltetour. Die trok in de veertigdagentijd volle zalen en wegens grote belangstelling is in het voorjaar 2016 een laatste reeks concerten. In het voorjaar komt de Stiltetour in Doorn (huiskamerconcert met aansluitend stilteweekend), Nijkerk, Leeuwarden en Groningen. Wees welkom! Herademen met de Psalmen. ... Broekhuis | Herademen met de Psalmen, Mirjam Vegt ... . In het voorjaar komt de Stiltetour in Doorn (huiskamerconcert met aansluitend stilteweekend), Nijkerk, Leeuwarden en Groningen. Wees welkom! Herademen met de Psalmen. Dit boek neemt de lezer mee op een verstillende tocht langs de psalmen. Laat je inspireren en troosten door deze eeuwenoude liederen in de vorm van veertig stiltemeditaties volgens methodes uit de kloostertraditie. Samen op pelgrimage met David en andere Bijbelse dichters. Hoogte- en dieptepunten komen aan bod. Stream Herademen met de Psalmen - Psalm 116 by Ronald Koops from desktop or your mobile device With your consent, we would like to use cookies and similar technologies to enhance your experience with our service, for analytics, and for advertising purposes. Herademen met de Psalmen | ISBN 9789082226119 direct en een...

INFORMATIE

AUTEUR
Mirjam van der Vegt
DIMENSIE
3,82 MB
BESTANDSNAAM
Herademen met de Psalmen.pdf

OMSCHRIJVING

Opnieuw een inspirerende uitgave in de Stiltelijn.Dit boek biedt veertig stiltemeditaties bij veertig psalmen. Door creatieve verwerkingsvormen komen de woorden uit de Bijbel heel dicht bij je eigen leven.Dit boek neemt de lezer mee op een verstillende tocht langs de Psalmen. Laat je inspireren en troosten door deze eeuwenoude liederen in de vorm van veertig stiltemeditaties volgens methodes uit de kloostertraditie. Ga met David en andere Bijbelse dichtersop pelgrimage door dor en droog land richting bloeiende oases.Bij elke meditatie zijn reflectievragen en groepsopdrachten opgenomen. Daarom is deze uitgave uitermate geschikt om individueel of in een groep gedurende de veertigdagentijd of tijdens een kringjaar te bespreken.Mirjam van der Vegt is schrijver, spreker en trainer. Eerder verschenen van haar hand veelgeprezen romans (Schaduwvlucht, De laatste patiënt, De zomer van de vreemdeling) en het stilteboek Koester je hart met het bijbehorende werkboek Stille momenten. Recent verscheen het Stiltedagboek en een boek over omgaan met angstgevoelens.Mirjam is te boeken voor lezingen en (individuele) trainingen rondom stilte via www.mirjamvandervegt.nl.

Wil je het boek lezen?Herademen met de Psalmen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mirjam van der Vegt. Lezen Herademen met de Psalmen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN