Het officiële ScratchJr boek

Het officiële ScratchJr boek - Marina Umaschi Bers | Fthsonline.com

...s hét boek bij ScratchJr, de populaire gratis app waarmee jonge kinderen spelenderwijs leren programmeren ... Het officiële ScratchJr boek - NRC Webwinkel ... . Door programmeerblokken aan elkaar vast te klikken, maken kinderen zelfstandig of samen met een volwassene hun eigen animaties, interactieve verhalen en dynamische games. Het officiële ScratchJr boek : help je kinderen leren programmeren! Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Auteur: Bers, Marina Umaschi: Inhoud: Met de gratis app ScratchJr maak je op je tablet zelf animat ... Het officiële ScratchJr boek : help je kinderen leren ... ... . Boek. Auteur: Bers, Marina Umaschi: Inhoud: Met de gratis app ScratchJr maak je op je tablet zelf animaties ... het Officiële Boek Help je kinderen leren programmeren! Marina Umaschi Bers en Mitchel Resnick. ... je vertrouwd te maken met de basiskenmerken van ScratchJr. In de rest van het boek wordt ervan uitgegaan dat je de weg kent in ScratchJr, dus sla dit eerste hoofdstuk niet over! Dit is het boek bij ScratchJr, de populaire, gratis app waarmee jonge kinderen op een speelse manier leren programmeren. Met 'Het officiële ScratchJr boek' kunnen kinderen vanaf 5 jaar direct aan de slag: ze maken hun eigen speelse animaties, interactieve verhalen en dynamische games. Het officiële ScratchJr-boek is goed te gebruiken in de klas als lesma...

INFORMATIE

AUTEUR
Marina Umaschi Bers
DIMENSIE
8,81 MB
BESTANDSNAAM
Het officiële ScratchJr boek.pdf

OMSCHRIJVING

Leer spelend programmeren!Het officiële ScratchJr-boek is hét boek bij ScratchJr, de populaire gratis app waarmee jonge kinderen spelenderwijs leren programmeren. Door programmeerblokken aan elkaar vast te klikken, maken kinderen zelfstandig of samen met een volwassene hun eigen animaties, interactieve verhalen en dynamische games. In dit boek leer je karakters voor je eigen verhaal te maken, achtergronden te ontwerpen en geluiden en foto's toe te voegen. Je leert hoe je met programmeerblokken je karakters kunt laten lopen, springen, dansen en zingen. Ieder hoofdstuk bevat een opdracht, en aan het eind van het boek combineer je alle opdrachten tot één superleuk groot project. Ouders en leerkrachten krijgen tips om kinderen te helpen en stimuleren en om koppelingen te maken naar taal- en rekenonderwijs. Zo leert je kind op een creatieve manier problemen oplossen. Aan het eind van dit boek is je kind klaar voor allerlei nieuwe programmeeravonturen!ScratchJr is een programmeertaal voor beginners en komt voort uit Scratch, de razendpopulaire programmeertaal voor kinderen vanaf 8 jaar. Scratch en ScratchJr zijn ontwikkeld aan het MIT, het Massachusetts Institute of Technology. De gratis ScratchJr-app is beschikbaar voor iPad, Android-tablet en Chromebook en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.Marina Umaschi Bers is hoogleraar informatica aan Tufts University.Mitchel Resnick is de maker van Scratch en directeur van de Lifelong Kindergarten Group aan het Media Lab van MIT, Massachusetts Institute for Technology.

Wil je het boek lezen?Het officiële ScratchJr boek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marina Umaschi Bers. Lezen Het officiële ScratchJr boek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN